sadaya Kategori

AFPMG pikeun Turbin Angin Leutik & Énergi Hidro

Kami ngahasilkeun siri énergi anyar épéktip, ngawangun disk, jero, luar (luar) rotor, tilu fase, Axial Flux Permanent Magnet Generator (AFPMG) kalayan henteu aya kakuatanana (ironless) stator.AFPMG mastikeun kinerja anu henteu lengkep anu bakal dihargaan pisan ku turbin angin leutik-langsung (SWT) sareng produsén Hidro Power.AFPMG nyadiakeun kaunggulan dina hal ukuranana sareng rupa. Struktur nical hiji AFPMG sederhana, sareng konsep berliku kalayan struktur stator méré penawaran anu hadé sareng efisiensi anu luhur.


Fitur Kauntungan
Efisiensi tinggi dina laju low

Henteu aya kerugian drive mékanis, teu aya karugian tambaga rotor kusabab éksisi magnet anu permanén sareng teu aya karugian anu éditor éditorasi dina stator anu teu aya beuteung.

Efisiensi AFPMG, gumantung kana modélna, dugi ka 90%.

Ukuran leutik sareng beurat

AFPMG unik énggal sareng kompak, konstruksi sederhana. Generator nganggo langkung seueur logam dina konstruksina, bari ogé tetep awét sareng gaduh umur panjang.

Beurat sareng diménsi leutikna generator hasil ngamungkinkeun pikeun ngirangan ukuran sareng harga tina turbin angin.

Kapasitas spésifik anu tinggi (kapasitas kaluaran pikeun tiap unit beurat) langkung saé langkung seueur ti produsén anu bersaing. Ieu ngandung harti yén dimensi sareng beurat anu sami.

Biaya pangropéa leutik pisan

AFPMG mangrupikeun drive langsung, teu aya kotak gear, sistem bébas minyak, naékna suhu rendah

Efisiensi énergi anu pangluhurna dina kecepatan rendah dina industri hartosna para panukang tiasa ngadukung jinis jinis turbin angin anu paling lega ku laju angin.

Pamakéan panyamanan hawa ngirangan biaya pangropéa sareng sacara signifikan ogé nguatkeun otonomi unit tanaga listrik.

Sorangan awal pisan

AFPMG teu gaduh torsi cog sareng ripple torsi, janten torsi anu mimiti handap pisan, pikeun langsung-nyetir turbin angin leutik (SWT), laju angin anu ngamimitian kirang 1m / s.

Reliabiliti punjul

Bising pisan, kirang geter, teu aya beubeur mékanis, gear atanapi unit peluasan, umur panjang

lingkungan ramah

100% téknologi beresih lingkungan sareng bahan anu dianggo dina produksi salami umur jasa panjang sareng daur ulang ka hareup leres pisan henteu aya gunana pikeun lingkungan.

Aplikasi utama

· Aplikasi Utama

· Generator angin leutik (SWT)

· Generator listrik leutik didorong ku mesin béngsin atanapi solar,

· Mesin nyetir kendaraan listrik, sapertos motor sareng generator.

· Daya Hidro

· Aplikasi AFPMG nawiskeun solusi alternatif dina lingkup listrik atanapi mesin listrik sacara umum. Konstruksi ngawangun diskna sareng ciri éléktrométika anu nguntungkeun ngagambarkeun perwakilan utama dina produksi énérgi listrik sareng dina sistem nyetir listrik anu éfisién.

· Jaringan Operasi Generator Magnet permanén (PMG)

Jaringan Operasi Generator Magnet permanén (PMG)

Konstruksi sareng kinerja teknis ngajadikeun Permanén Magnet Generators (PMG) mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun aplikasi turbin angin (SWT) leutik.
Rentang operasional PMG nyertakeun kabutuhan turbin angin alit (SWT). Pikeun turbin angin 1-5KW, tiasa nganggo stator tunggal rotor AFPMG, pikeun turbin 5KW-50KW, tiasa nganggo AFPMG kalayan ngawangun régtor ganda-dua rotor.
Rating kakuatan di luhur 50KW katutupan ku Radial Flux Permanent magnet Generator (RFPMG).

Modél has
QM-AFPMG sabeulah jero rotor QM-AFPMG sabeulah luar rotor
model dipeunteun hasil kakuatan (KW) dipeunteun kagancangan (RPM) dipeunteun hasil Voltaseu beurat (Kg) model dipeunteun hasil kakuatan (KW) dipeunteun kagancangan (RPM) dipeunteun hasil Voltaseu beurat (Kg)
AFPMG710 10 250 380VAC 145 AFPMG770 15 260 380VAC 165
7.5 200 380VAC 10 180 220VAC / 380VAC
5 150 220VAC / 380VAC 7.5 150 220VAC / 380VAC
4 100 96VAC / 240VAC 5 100 220VAC / 380VAC
3 100 220VAC / 380VAC AFPMG700 10 250 380VAC 135
AFPMG560 15 400 300VAC 135 7.5 200 380VAC
10 250 380VAC 5 150 220VAC / 380VAC
7.5 200 220VAC / 380VAC 4 100 96VAC / 240VAC
5 180 220VAC / 380VAC 3 100 220VAC / 380VAC
4 200 220VAC / 380VAC 90 AFPMG550 4 200 220VAC / 380VAC 80
3 180 220VAC / 380VAC 3 180 220VAC / 380VAC
2 130 112VDC / 220VAC / 380VAC 2 130 112VDC / 220VAC / 380VAC
1.5 100 112VDC / 220VAC / 380VAC 1.5 100 112VDC / 220VAC / 380VAC
1 100 56VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC 1 100 56VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC
AFPMG520 3 200 112VDC / 220VAC / 380VAC 70 AFPMG510 3 200 112VDC / 220VAC / 380VAC 65
2 150 112VDC / 220VAC / 380VAC 2 150 112VDC / 220VAC / 380VAC
1 90 56VDC / 112VDC / 220VAC 1 90 56VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG460 2 180 112VDC / 220VAC / 380VAC 52 AFPMG450 2 180 112VDC / 220VAC / 380VAC 48
1.5 150 220VAC / 380VAC 1.5 150 220VAC / 380VAC
1 130 56VDC / 112VDC / 220VAC 1 130 56VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG380 2 350 112VDC / 220VAC / 380VAC 34 AFPMG380 2 350 112VDC / 220VAC / 380VAC 32
1 180 56VDC / 112VDC / 220VAC 1 180 56VDC / 112VDC / 220VAC
0.5 130 56VDC / 112VDC 0.5 130 56VDC / 112VDC
AFPMG330 1 350 56VDC / 112VDC / 220VAC 22 AFPMG320 1 350 56VDC / 112VDC / 220VAC 20
0.5 200 56VDC / 112VDC 0.5 200 56VDC / 112VDC
0.3 150 28VDC / 56VDC 0.3 150 28VDC / 56VDC
0.2 100 28VDC / 56VDC 0.2 100 28VDC / 56VDC
AFPMG270 0.5 350 28VDC / 56VDC 11 AFPMG260 0.5 350 28VDC / 56VDC 11
0.3 300 28VDC 0.3 300 28VDC
0.2 200 28VDC / 56VDC 0.2 200 28VDC / 56VDC
0.1 130 14VDC / 28VDC 0.1 130 14VDC / 28VDC
AFPMG230 0.2 350 14VDC / 28VDC 8.5 AFPMG220 0.2 350 14VDC / 28VDC 8.5
0.1 200 14VDC / 28VDC 0.1 200 14VDC / 28VDC
AFPMG210 0.1 350 14VDC / 28VDC 6 AFPMG200 0.1 350 14VDC / 28VDC 6
0.05 200 14VDC 0.05 200 14VDC
AFPMG165 0.3 850 14VDC / 28VDC 4 AFPMG150 0.3 850 14VDC / 28VDC 4
0.15 500 14VDC / 28VDC 0.15 500 14VDC / 28VDC
0.05 250 14VDC 0.05 250 14VDC

Daptar Daptar Daptar Daptar

1. Ukuran sareng kasabaran

2. Kaluaran kaluaran, tegangan sareng RPM

3. Uji résulasi insulasi <

4. Mimitian torsi

5. Kaluaran kawat (Beureum, bodas, hideung, héjo / bumi)

Parentah Operasi

1. Kaayaan kerja: dina jangkungna 2,500 meter, -30 ° C ka +50 ° C

2. Sateuacan instalasi, kéngingkeun aci atanapi perumahan pikeun mastikeun kalenturan puteran, teu aya sora anu teu normal.

3. Kaluaran AFPMG nyaéta tilu fase, kaluaran kawat tilu, sateuacan instalasi, nganggo 500MΩ Megger ka

cék tahan penebat antara kawat kaluaran sareng pasualan, henteu kedah kirang ti 5 MΩ

4. Upami AFPMG mangrupikeun generator rotor batin, dina prosés pamasangan, kedah mastikeun yén ngonci skru di tempat, penting pisan

Jaminan: 2-5 taun