sadaya Kategori

AFPMG pikeun Turbin Angin Leutik & Kakuatan Hydro

Kami ngadamel sababaraha rotor énergi anu épisién tinggi, bentukna cakram, jero (luar) rotor, tilu fase, Axial Flux Permanent Magnet Generator (AFPMG) ku stator anu teu nganggo corétan (ironless). ku langsung-drive turbin angin leutik (SWT) sareng pabrik Hydro Power .FPMG nyayogikeun kaunggulan tina segi ukuran sareng penampilan. Struktur nical tina AFPMG saderhana, sareng konsép berkelok-kelok kalayan struktur stator masihan performa anu hadé sareng épisiénsi anu hébat.


Fitur anu nguntungkeun
Efisiensi tinggi dina kecepatan low

Henteu aya karugian drive mékanis, henteu rugi tambaga rotor kusabab éksitasi magnet permanén sareng teu aya stator eddy karugian ayeuna dina stator ironless (coreless)

Efisiensi AFPMG, gumantung kana modélna, dugi ka 90%.

Diménsi leutik sareng beurat

AFPMG unik ringan sareng kompak, konstruksi saderhana. Generatorna nganggo langkung seueur logam dina pangwangunanana, bari ogé awét pisan sareng umur panjang.

Bobot sareng ukuran leutik generator ngamungkinkeun pikeun ngirangan ukuran sareng harga turbin angin sadayana.

Kapasitas khusus anu luhur (kapasitas kaluaran per beurat unit) sacara signifikan ngungkulan anu ti produsen anu bersaing. Ieu ngandung harti yén kalayan diménsi sareng beurat anu sami.

Waragad pangropéa anu leutik pisan

AFPMG mangrupikeun drive langsung, henteu aya gearbox, sistem bébas minyak, naékna suhu handap

Efisiensi énergi anu pangluhurna dina kecepatan low di industri hartosna yén generator tiasa ngadukung naon waé jinis turbin angin kalayan kisaran angin anu paling lega.

Pamakéan hawa-ngirangan ngirangan biaya perawatan sareng ogé sacara kuat nguatkeun otonomi unit kakuatan.

Torsi awal anu rendah pisan

AFPMG teu gaduh torsi cogging sareng torsi riak, janten torsi awalna lemah pisan, pikeun langsung-drive turbin angin leutik (SWT), kecepatan angin mimiti kirang 1m / s.

Réliabilitas anu luhung

Noise pisan low, kirang geter, henteu sabuk mékanis, gear atanapi unit pelumasan, umur panjang

lingkungan ramah

Téknologi sareng bahan bersih lingkungan anu 100% dianggo dina produksi salami umur panjang jasa sareng daur ulang ka hareup leres-leres henteu bahaya pikeun lingkungan.

Aplikasi utama

· Aplikasi Utami

· Pembangkit angin leutik (SWT)

· Generator listrik leutik disetir ku mesin bénsin atanapi solar,

· Mesin kandaraan listrik, salaku motor sareng generator.

· Kakuatan Hidro

· Aplikasi AFPMG nawiskeun solusi alternatif dina lingkup generator listrik atanapi mesin listrik umumna. Konstruksi ngawangun disk sareng ciri éléktrométri anu nguntungkeun ngagambarkeun fitur utama dina produksi énérgi listrik alternatip sareng sistem drive listrik anu éfisién tinggi.


Rentang Operasi Generator Magnet Permanén (PMG)

Kinerja konstruksi sareng téknis ngajantenkeun Permanent Magnet Generators (PMG) mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun aplikasi turbin angin alit (SWT).
Jangkauan operasi PMG nutupan kabutuhan turbin angin leutik (SWT). Pikeun turbin angin 1-5KW, tiasa nganggo stator rpm-tunggal AFPMG, pikeun turbin 5KW-50KW, tiasa nganggo AFPMG kalayan pangwangunan stator rotor-ganda.
Rating kakuatan di luhur 50KW ditutupan ku Radial Flux Permanent magnet Generator (RFPMG).

Model Biasa
QM-AFPMG  sabeulah jero rotorQM-AFPMG  sabeulah luar rotor
modeldipeunteun hasil kakuatan (KW)dipeunteun kagancangan (RPM)dipeunteun hasil Voltaseu beurat (Kg)modeldipeunteun hasil kakuatan (KW)dipeunteun kagancangan (RPM)dipeunteun hasil Voltaseu beurat (Kg)
AFPMG71010250380VAC145AFPMG77015260380VAC165
7.5200380VAC10180220VAC / 380VAC
5150220VAC / 380VAC7.5150220VAC / 380VAC
410096VAC / 240VAC5100220VAC / 380VAC
3100220VAC / 380VACAFPMG70010250380VAC135
AFPMG56015400300VAC1357.5200380VAC
10250380VAC5150220VAC / 380VAC
7.5200220VAC / 380VAC410096VAC / 240VAC
5180220VAC / 380VAC3100220VAC / 380VAC
4200220VAC / 380VAC90AFPMG5504200220VAC / 380VAC80
3180220VAC / 380VAC3180220VAC / 380VAC
2130112VDC / 220VAC / 380VAC2130112VDC / 220VAC / 380VAC
1.5100112VDC / 220VAC / 380VAC1.5100112VDC / 220VAC / 380VAC
110056VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC110056VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC
AFPMG5203200112VDC / 220VAC / 380VAC70AFPMG5103200112VDC / 220VAC / 380VAC65
2150112VDC / 220VAC / 380VAC2150112VDC / 220VAC / 380VAC
19056VDC / 112VDC / 220VAC19056VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG4602180112VDC / 220VAC / 380VAC52AFPMG4502180112VDC / 220VAC / 380VAC48
1.5150220VAC / 380VAC1.5150220VAC / 380VAC
113056VDC / 112VDC / 220VAC113056VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG3802350112VDC / 220VAC / 380VAC34AFPMG3802350112VDC / 220VAC / 380VAC32
118056VDC / 112VDC / 220VAC118056VDC / 112VDC / 220VAC
0.513056VDC / 112VDC0.513056VDC / 112VDC
AFPMG330135056VDC / 112VDC / 220VAC22AFPMG320135056VDC / 112VDC / 220VAC20
0.520056VDC / 112VDC0.520056VDC / 112VDC
0.315028VDC / 56VDC0.315028VDC / 56VDC
0.210028VDC / 56VDC0.210028VDC / 56VDC
AFPMG2700.535028VDC / 56VDC11AFPMG2600.535028VDC / 56VDC11
0.330028VDC0.330028VDC
0.220028VDC / 56VDC0.220028VDC / 56VDC
0.113014VDC / 28VDC0.113014VDC / 28VDC
AFPMG2300.235014VDC / 28VDC8.5AFPMG2200.235014VDC / 28VDC8.5
0.120014VDC / 28VDC0.120014VDC / 28VDC
AFPMG2100.135014VDC / 28VDC6AFPMG2000.135014VDC / 28VDC6
0.0520014VDC0.0520014VDC
AFPMG1650.385014VDC / 28VDC4AFPMG150 0.385014VDC / 28VDC4
0.1550014VDC / 28VDC0.1550014VDC / 28VDC
0.0525014VDC0.0525014VDC

Kategori Daptar pariksa   

1. Diménsi sareng kasabaran

2. Kaluaran kaluaran, voltase sareng RPM

3. Insulasi résistansi résistansi

4. Mimitian torsi

5. Kawat kaluaran (Beureum, bodas, hideung, héjo / bumi)

Parentah Operasi

1. Kaayaan damel: handapeun jangkungna 2,500 méter, -30 ° C nepi ka +50 ° C

2. Sateuacan dipasang, lirén ngarobah poros atanapi perumahan pikeun mastikeun kalenturan rotasi, teu aya sora anu teu normal.

3. Kaluaran AFPMG mangrupikeun tilu-fase, kaluaran tilu kawat, sateuacan dipasang, anggo 500MΩ Megger ka

parios résistansi insulasi antara kawat kaluaran sareng kasus, henteu kedah kirang ti 5 MΩ

4. Upami AFPMG mangrupikeun generator rotor batin, dina prosés instalasi, kedah mastikeun yén sekrup ngonci dina tempatna, penting pisan

Garansi: 2-5 taun