sadaya Kategori

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Qiangsheng Magnét Co., Ltd.

Tampilan:1 Author:

Kalayan keahlian téknis kami, inventaris éksténsif kami pikeun bahan magnet permanén, sareng kamampuan komponén produksi & perakitan kami, kami nyayogikeun anjeun sareng solusi magnét anu lengkep. Gaduh langkung ti 25 taun pangalaman nyayogikeun produk inovatif sareng solusi desain sacara global, kami komitmen pikeun nganteurkeun tingkat luhur layanan palanggan, bantuan téknis sareng nilai ka anjeun.

Tim rékayasa industri urang ngarah aya di jantung kamampuan urang pikeun nyayogikeun anjeun ku solusi magnét anu minuhan sareng ngaleuwihan harepan anjeun. Masing-masing insinyur urang anu ngalaman pisan mangrupikeun ahli dina desain sareng produksi éléktromagnét sareng komponén magnet permanén, majelis, sareng sistem. Aranjeunna ahli pisan kana pamilihan sareng évaluasi bahan sareng komponén magnét. Aranjeunna sapinuhna biasa damel sareng konsumén dina sadaya tahapan desainna, sareng ngabantosan anjeun milih solusi anu paling cocog sareng sarat anjeun, kalayan épéktipitas biaya.