sadaya Kategori
Beungkeut NdFeB Magnet

Beungkeut NdFeB Magnet



gambaran

Magnet magnét NdFeB diproduksi ku cara mengikat bubuk NdFeB gancang-ngejat gancang. Bubuk ieu dicampurkeun sareng résin pikeun ngabentuk magnet ku méduksi komprési ku epoxy atanapi molding inféksi sareng nilon. Téhnik anu dimungkinkeun sacara khusus efektif dina produksi volume anu ageung, sanaos nilai magnétik produk langkung handap tinimbang anu dilakukeun ku proses nyetak komprési kusabab kapadetanna langkung handap. Rupa-rupa bentuk akurasi diménsi anu tinggi tiasa ngahasilkeun tanpa olahan salajengna. Permukaan dirawat ku palapis epoksi atanapi plating nikel pikeun nyegah korosi

Kalayan rasio anu béda tina aditif bubuk NdFeB, sipat magnétik NdFeB magnét tiasa katémbong dina kisaran anu lega. Sakali babandingan dibereskeun, turun naik harta magnét masih tiasa dibates dina bank sempit. Magnet hibrid bakal nyumponan pasipatan anu ditangtukeun.

Serbuk NdFeB anu gancang sacara gancang dipaké pikeun magnét anu dibeungkeut nyaéta sababaraha sisikian kalayan ukuran sisikian sub-micron. Bubuk isotropic dina sipat magnétik, anu nyababkeun ningkat tina rata-rata remanence sareng coercivity intrinsik sareng médan anu diterapkeun. Magnet ngan ukur tiasa dibébaskeun kana jenuh dina widang luhur.

Kauntungan tina Magnét Berikat
* Dihasilkeun kalayan efisiensi anu luhur, stabilitas sareng kabisihan.
* Magnet sareng bagian séjén tiasa ngabentuk babarengan dina hiji léngkah.
* Pilihan bébas tina arah magnetizing-khusus pikeun aplikasi multi-kutub
* High-akurasi diménsi akurat-ageung ku aplikasi mesin minimum post-press.
* Cincin témbok ipis sareng magnet bentuk kompléks.
* Résistansi anu luhur kana korosi.

spésifikasi

Magnets Dibeungkeut NdFeB (Diacun Injeksi)
Pasipatan magnetik has

kelasMax. Énergi ProdukRemanenceAngkatan CoercivePdt. Coeff.Makarya Temp.dénsitas
(BH) maxBrHcHciBdHdTcD
MGOekJ / m3TkOekA / mkOekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNI-20.8-3.06.4-240.2-0.41.5-3.0120-2407.0-9.0560-720-0.15-0.41303.5-4.0
BNI-43.5-4.528-360.4-0.493.1-3.9247-3107.2-9.2573-732-0.1-0.41804.0-5.0
BNI-65.2-7.042-560.49-0.573.9-4.8312-3828.0-10.0637-796-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-87.4-8.459-670.57-0.634.8-5.4382-4308.5-10.5676-835-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-6H5.0-6.540-520.48-0.564.2-5.0334-39813.0-17.01035-1353-0.15-0.41805.0-5.5

Magnets Dibeungkeut NdFeB (Komprési Beungkeut)
Pasipatan magnetik has

kelasMax. Énergi ProdukRemanenceAngkatan CoercivePdt.Makarya Temp.dénsitas
Coeff.
(BH) maxBrHcHciBdHdTwD
MGOekJ / m3TkOekA / mkOekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNP-65.0-7.040-560.52-0.603.8-4.5304-3608.0-10640-800-0.1-0.41405.3-5.8
BNP-87.0-9.056-720.60-0.654.5-5.5360-4408.0-12640-960-0.1-0.41405.6-6.0
BNP-109.0-10.072-800.65-0.704.5-5.8360-4648.0-12640-960-0.1-0.41205.8-6.1
BNP-1210.0-12.080-960.70-0.765.8-6.0424-4808.0-11640-880-0.1-0.41306.0-6.2
BNP-8H6.0-9.048-720.55-0.625.0-6.0400-48012 Méi 16 Poé960-1280-0.07-0.41205.6-6.0
Taros Kami