sadaya Kategori
Beungkeut NdFeB Magnet

Beungkeut NdFeB Magnet



gambaran

Magnet NdFeB kabeungkeut dihasilkeun ku ngabeungkeut bubuk NdFeB anu gancang-ngabeungkeut. Bubuk dicampurkeun sareng résin pikeun ngawangun magnet ku komprési kapang ku epoxy atanapi inféksi citakan ku nilon. Téhnik anu terakhir khususna épéktip dina produksi volume ageung, sanaos nilai magnét produk langkung handap dibanding anu didamel nganggo cetakan komprési kusabab kapadetanna langkung handap. Rupa-rupa bentuk akurasi dimensi tinggi tiasa dihasilkeun tanpa diolah deui. Surface diubaran ku lapisan epoxy atanapi plating nikel pikeun nyegah korosi

Kalayan babandingan aditif anu béda pikeun bubuk NdFeB, sipat magnét magnet NdFeB hibrid tiasa disetél dina rupa-rupa. Sakali babandinganana dibereskeun, fluktuasi sipat magnét masih tiasa diwatesan dina bank sempit. Magnet hibrid bakal nyumponan pasipatan anu ditangtoskeun ku pelanggan.

Bubuk NdFeB anu gancang dipentas anu dianggo pikeun magnet anu kabeungkeut nyaéta multi sisikian kalayan ukuran sisikian sub-mikron. Bubuk nyaéta isotropik dina sipat magnét, anu ngahasilkeun paningkatan rata-rata remanence sareng coercivity intrinsic sareng médan terapan. Magnét ngan ukur tiasa dimuat janten jenuh dina lapangan anu luhur.

Kauntungan tina Magnét Beungkeut
* Dihasilkeun kalayan efisiensi tinggi, stabilitas sareng kaulangan.
* Magnet sareng bagian sanés tiasa ngawangun babarengan dina hiji léngkah.
* Pilihan gratis arah magnetisasi-khusus pikeun aplikasi multi-kutub
* Aplikasi akurasi-ukuran kuantitas diménsi anu luhur kalayan mesin post-press minimum.
* Cingir témbok ipis sareng magnet bentukna rumit.
* Résistansi tinggi kana korosi.

spésifikasi

Magnét NdFeB kabeungkeut (Suntik Dicetak)
Pasipatan magnét has

kelasMax. Produk ÉnergiRemanenceAngkatan paksaanPdt. Coeff.Temp damel.dénsitas
(BH) maxBrHcHciBdHdTcD
MGOekJ / m3TkOekA / mkOekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNI-20.8-3.06.4-240.2-0.41.5-3.0120-2407.0-9.0560-720-0.15-0.41303.5-4.0
BNI-43.5-4.528-360.4-0.493.1-3.9247-3107.2-9.2573-732-0.1-0.41804.0-5.0
BNI-65.2-7.042-560.49-0.573.9-4.8312-3828.0-10.0637-796-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-87.4-8.459-670.57-0.634.8-5.4382-4308.5-10.5676-835-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-6H5.0-6.540-520.48-0.564.2-5.0334-39813.0-17.01035-1353-0.15-0.41805.0-5.5

Magnét NdFeB kabeungkeut (Komprési Kabeungkeut)
Pasipatan magnét has

kelasMax. Produk ÉnergiRemanenceAngkatan paksaanPdt.Temp damel.dénsitas
Coeff.
(BH) maxBrHcHciBdHdTwD
MGOekJ / m3TkOekA / mkOekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNP-65.0-7.040-560.52-0.603.8-4.5304-3608.0-10640-800-0.1-0.41405.3-5.8
BNP-87.0-9.056-720.60-0.654.5-5.5360-4408.0-12640-960-0.1-0.41405.6-6.0
BNP-109.0-10.072-800.65-0.704.5-5.8360-4648.0-12640-960-0.1-0.41205.8-6.1
BNP-1210.0-12.080-960.70-0.765.8-6.0424-4808.0-11640-880-0.1-0.41306.0-6.2
BNP-8H6.0-9.048-720.55-0.625.0-6.0400-48012 Méi 16 Poé960-1280-0.07-0.41205.6-6.0
Taros Kami