sadaya Kategori
Bahan Magnét Alnico

Bahan Magnét Alnico



gambaran

Bahan alnico (diwangun tina alumunium, nikel, sareng kobalt kalayan sakedik unsur-unsur sanés kaasup titanium sareng tambaga) ngijinkeun desain lintang anu masihan indikasi anu tinggi, énergi anu kuat sareng coercivities anu lumayan luhur. Magnet Alnico dicirikeun ku stabilitas suhu anu saé sareng résistansi anu hadé pikeun demagnetisasi tina geter sareng kagét. Magnet Alnico nawiskeun karakteristik suhu pangsaéna pikeun bahan baku produksi standar anu sayogi. Éta tiasa dianggo pikeun aplikasi tugas kontinyu dimana suhu anu ngaleutkeun dugi ka 930F tiasa diperkirakeun.

Magnet alnico diproduksi ngalangkungan prosés pemiceun atanapi dosa. Magnet Alnico atos sesah. Mesin atanapi pangeboran janten teu tiasa dilaksanakeun ku padika biasa. Liang biasana dicandak dina tuangna. Magnét tuang atanapi sintered sacaket mungkin anu diperyogikeun supados ukuran anu kasar pikeun ngeureunkeun dimensi sareng kasabaran dikedimalkeun

Téhnik casting khusus anu digunakeun pikeun ngahontal orientasi sisikian kristal unik anu kapendak dina alnico 5 sareng 8 sasmita. Hambalan anisotropik ieu dirarancang pikeun ngahasilkeun kaluaran magnét anu luhur dina arah anu ditangtoskeun. Orientasi kahontal nalika parobihan panas, ku pendingin casting ti 2000F dina tingkat anu dikadalikeun dina médan magnét anu saluyu sareng arah magnetisasi anu dipikaresep. Alnico 5 sareng Alnico 8 mangrupikeun anisotropik sareng nunjukkeun arah anu dipikahoyong orientasi, orientasi Magnetik kedah ditetepkeun dina gambar anjeun nalika anjeun ngirim pesenan ka kami.

Cast Alnico 5 paling umum dianggo sadaya tuang Alnico's .Ini ngagabungkeun indikasi anu tinggi kalayan produk énergi anu luhur 5 MGOe atanapi langkung sareng dianggo sacara éksternal dina mesin puteran, komunikasi, meter sareng alat, alat-alat sensing sareng nahan aplikasi. Résistansi anu langkung luhur kana demagnetization (kakuatan maksa) tina Alnico 8, eusi kobalt ka 35%, ngamungkinkeun bahan ieu fungsina sacara hadé kanggo panjang pondok atanapi panjangna diameter nisbah kurang tina 2 dugi ka 1.

Bahan sinn Alnico nawiskeun sipat magnétik anu rada handap tapi ciri mékanis mékanis tibatan bahan tuang Alnico. Magnet Alnico sintered paling cocog dina ukuran leutik (kirang ti 1 oz.) Dina prosés ieu. Campuran bubuk logam anu dipikahoyong dipencet kanggo bentuk sareng ukuran dina paéh, teras sintered dina 2300 F dina suasana hidrogen. Proses sintering ogé cocog pikeun produksi volume anu ageung, sareng nyababkeun bagian-bagian anu langkung kuat batan magnét tuang. Kasabaran anu cukup caket tiasa kahontal tanpa nganggo grinding.


Kauntungan kalapa:
Karakteristik Alnico Magnet:

* Parobihan leutik di sipat magnét ka épék suhu
* Suhu kerja maksimal tiasa sakedik 450oC ~ 550oC.
* Gaya maksa rendah.
* Kamampuhan lalawanan korosi anu kuat, teu aya palapis anu diperyogikeun pikeun panyalindungan permukaan.

• Cocog kanggo magnet volume leutik kalayan bentuk kompléks
• Kristal kompak, inténsitas anu luhur
• Bentuk rutin, ukuran precision
• sanajan unsur, pagelaran stabil
• Cocog pikeun magnet sanyawa
• stabilitas suhu Alus (temp. Koefisién tina Br pangleutikna diantara sadayana magnet permanén sanésna

spésifikasi

Properties Magnetik sareng Fisik tina Cast Alnico Magnet

kelas Sarua Kelas MMPA Remanence Angkatan Coercive Produk énergi Maksimum dénsitas Kéngingkeun Temp. Coefisien Kéngingkeun Temp. Coefisien Curie Temp. Témpalan. Coefisien nyarios
Br Hcb (BH) max g / cm3 () Br) (Hcj) TC TW
mT Gs KA / m Oe KJ / m3 MGOe % / ℃ % / ℃
LN10 ALNICO3 600 6000 40 500 10 1.2 6.9 -0.03 -0.02 810 450 Isotropi
LNG13 ALNICO2 700 7000 48 600 12.8 1.6 7.2 -0.03 + 0.02 810 450
LNGT18 ALNICO8 580 5800 100 1250 18 2.2 7.3 -0.025 + 0.02 860 550
LNG37 ALNICO5 1200 12000 48 600 37 4.65 7.3 -0.02 + 0.02 850 525 Anisotropy
LNG40 ALNICO5 1250 12500 48 600 40 5 7.3 -0.02 + 0.02 850 525
LNG44 ALNICO5 1250 12500 52 650 44 5.5 7.3 -0.02 + 0.02 850 525
LNG52 ALNIC05DG 1300 13000 56 700 52 6.5 7.3 -0.02 + 0.02 850 525
LNG60 ALNICO5-7 1350 13500 59 740 60 7.5 7.3 -0.02 + 0.02 850 525
LNGT28 ALNICO6 1000 10000 57.6 720 28 3.5 7.3 -0.02 + 0.03 850 525
LNGT36J ALNICO8HC 700 7000 140 1750 36 4.5 7.3 -0.025 + 0.02 860 550
LNGT38 ALNICO8 800 8000 110 1380 38 4.75 7.3 -0.025 + 0.02 860 550
LNGT40 820 8200 110 1380 40 5 7.3 -0.025 860 550
LNGT60 ALNICO9 900 9000 110 1380 60 7.5 7.3 -0.025 + 0.02 860 550
LNGT72 1050 10500 112 1400 72 9 7.3 -0.025 860 550

Sipat Magnetik sareng Fisik tina Sinnet Alnico Magnet

sasmita Sarua Kelas MMPA Remanence Angkatan Coercive Angkatan Coercive Produk énergi Maksimum dénsitas Kéngingkeun Temp. Coefisien Curie Temp. Témpalan. Coefisien nyarios
Br Hcj Hcb (BH) max g / cm3 () Br) TC TW
mT Gs KA / m Oe KA / m Oe KJ / m3 MGOe % / ℃
SLN8 Alnico3 520 5200 43 540 40 500 8-10 1.0-1.25 6.8 -0.02 760 450 Isotropi
SLNG12 Alnico2 700 7000 43 540 40 500 12-14 1.5-1.75 7.0 -0.014 810 450
SLNGT18 Alnico8 600 6000 107 1350 95 1200 18-22 2.25-2.75 7.2 -0.02 850 550
SLNGT28 Alnico6 1000 10000 57 710 56 700 28-30 3.5-3.8 7.2 -0.02 850 525 Anisotropy
SLNG34 Alnico5 1100 11000 51 640 50 630 34-38 3.5-4.15 7.2 -0.016 890 525
SLNGT31 Alnico8 780 7800 106 1130 104 1300 33-36 3.9-4.5 7.2 -0.02 850 550
SLNGT38 800 8000 126 1580 123 1550 38-42 4.75-5.3 7.2 -0.02 850 550
SLNGT42 880 8800 122 1530 120 1500 42-48 5.3-6.0 7.25 -0.02 850 550
SLNGT38J Alnico8HC 730 7300 163 2050 151 1900 38-40 4.75-5.0 7.2 -0.02 850 550
Taros Kami