sadaya Kategori
Bahan Magnét Alnico

Bahan Magnét Alnico



gambaran

Bahan alnico (kasusun biasana tina aluminium, nikel, sareng kobalt kalayan jumlah élemén unsur sanés kalebet titanium sareng tambaga) lintang desain lintang anu nyayogikeun indikasi tinggi, énergi tinggi sareng paksaan anu kawilang tinggi. Magnet Alnico dicirikeun ku stabilitas suhu anu hadé sareng résistansi anu hadé pikeun demagnetisasi tina geter sareng shock. Magnet Alnico nawiskeun ciri suhu anu pangsaéna tina bahan baku produksi standar anu sayogi. Éta tiasa dianggo pikeun aplikasi tugas kontinyu dimana suhu ekstrem dugi ka 930F tiasa dipiharep.

Magnet Alnico didamel ngalangkungan prosés casting atanapi sinter. Magnét Alnico hésé pisan sareng rapuh. Mesin atanapi pangeboran tiasa henteu tiasa dilakukeun ku cara biasa. Liang biasana dikorék di pengecoran. Magnét dialungkeun atanapi disinter sacaket mungkin pikeun ukuran anu diperyogikeun sahingga grinding kasar nepi ka bérés diménsi sareng kasabaran diminimalkeun

Téhnik casting khusus dianggo pikeun ngahontal orientasi sisikian kristal anu unik anu aya dina kelas 5 sareng 8. Peunteun anisotropika ieu dirancang pikeun ngahasilkeun kaluaran magnét anu luhur dina arah anu ditangtukeun. Orientasi kahontal nalika diubaran ku manaskeun, ku cara ngadégdég casting ti 2000F dina tingkat dikontrol dina médan magnét anu saluyu sareng arah magnetisasi anu dipikaresep. Alnico 5 sareng Alnico 8 mangrupikeun anisotropik sareng nunjukkeun arah anu langkung diarepkeun pikeun orientasi, orientasi magnét kedah dieusian dina gambar anjeun nalika anjeun ngirim pesen ka kami.

Cast Alnico 5 mangrupikeun anu paling umum dianggo pikeun sadaya cast Alnico's. Éta ngagabungkeun indikasi tinggi sareng produk énergi tinggi 5 MGOe atanapi langkung sareng dianggo sacara éksténsif dina mesin rotasi, komunikasi, méter sareng instrumen, alat sénsip sareng panyekel aplikasi. Résistansi anu langkung luhur pikeun demagnetisasi (gaya paksaan) Alnico 8, eusi kobalt dugi ka 35%, ngamungkinkeun bahan ieu fungsina saé pikeun panjang pondok atanapi kanggo perbandingan panjangna diaméterna kirang ti 2 dugi ka 1.

Bahan Sinn Alnico nawiskeun sipat magnét anu rada handap tapi ciri mékanis mantega tibatan bahan Alnico anu matak. Magnet Sintered Alnico paling cocog dina ukuran alit (kirang ti 1 oz.) Dina prosés ieu. Campuran bubuk logam anu dipikahoyong diteken janten bentuk sareng ukuran dina paeh, teras disalin dina 2300 F dina atmosfir hidrogén. Prosés sinter cocog pisan sareng produksi volume ageung, sareng ngahasilkeun bagian-bagian anu strukturna langkung kuat tibatan magnet cor. Toléransi anu relatif caket tiasa dihontal tanpa grinding.


Kauntungan kalapa:
Karakteristik Magnet Alnico:

* Parobihan alit dina sipat magnét kana pangaruh suhu
* Suhu kerja maksimal tiasa saluhur 450oC ~ 550oC.
* Kakuatan paksaan low.
* Kamampuh tahan korosi anu kuat, henteu diperyogikeun palapis pikeun panangtayungan permukaan.

• Cocog sareng magnet volume leutik kalayan bentuk kompléks
• kristal kompak, inténsitas luhur
• bentukna angger, ukuran presisi
• Malah elemen, kinerja stabil
• Cocog sareng magnet majemuk
• Stabilitas suhu anu saé (temp. Koefisien Br mangrupikeun pangleutikna diantara magnet permanén sanés

spésifikasi

Sipat Magnetik sareng Fisik matak Alnico Magnet

kelas  Kelas MMPA Sarua   RemanenceAngkatan paksaanProduk Énergi maksimumdénsitasTemp dibalikkeun. KoefisiénTemp dibalikkeun. KoefisiénCurie Temp.Temp. Koefisiénnyarios
Br Hcb(BH) maxg / cm3α (Br)α (Hcj)TCTW
mTGsKA / mOeKJ / m3MGOe% / ℃% / ℃
LN10ALNICO3600600040500101.26.9-0.03-0.02810450Isotropi
LNG13ALNICO270070004860012.81.67.2-0.03+ 0.02810450
LNGT18ALNICO8 58058001001250182.27.3-0.025+ 0.02860550
LNG37ALNICO512001200048600374.657.3-0.02+ 0.02850525Anisotropi
LNG40ALNICO5125012500486004057.3-0.02+ 0.02850525
LNG44ALNICO512501250052650445.57.3-0.02+ 0.02850525
LNG52ALNIC05DG13001300056700526.57.3-0.02+ 0.02850525
LNG60ALNICO5-713501350059740607.57.3-0.02+ 0.02850525
LNGT28ALNICO610001000057.6720283.57.3-0.02+ 0.03850525
LNGT36JALNICO8HC70070001401750364.57.3-0.025+ 0.02860550
LNGT38ALNICO880080001101380384.757.3-0.025+ 0.02860550
LNGT40820820011013804057.3-0.025860550
LNGT60ALNICO990090001101380607.57.3-0.025+ 0.02860550
LNGT7210501050011214007297.3 -0.025860550

Sipat Magnetik sareng Fisik tina Sintered Alnico Magnet

sasmita Kelas MMPA Sarua RemanenceAngkatan paksaanAngkatan paksaanProduk Énergi maksimumdénsitasTemp dibalikkeun. KoefisiénCurie Temp.Temp. Koefisiénnyarios
Br Hcj Hcb(BH) maxg / cm3α (Br)TCTW
mTGsKA / mOeKA / mOeKJ / m3MGOe% / ℃
SLN8Alnico3520520043540405008-101.0-1.256.8-0.02760450Isotropi
SLNG12Alnico27007000435404050012-141.5-1.757.0 -0.014810450
SLNGT18Alnico86006000107135095120018-222.25-2.757.2-0.02850550
SLNGT28Alnico6100010000577105670028-303.5-3.87.2-0.02850525Anisotropi
SLNG34Alnico5110011000516405063034-383.5-4.157.2-0.016890525
SLNGT31Alnico878078001061130104130033-363.9-4.57.2-0.02850550
SLNGT3880080001261580123155038-424.75-5.37.2-0.02850550
SLNGT4288088001221530120150042-485.3-6.07.25-0.02850550
SLNGT38JAlnico8HC73073001632050151190038-404.75-5.07.2-0.02850550
Taros Kami