sadaya Kategori
Tentang Kami
Produsén profésional ngeunaan magnet sareng Permanén Magnets Generator (PMG pikeun turbin angin)

QIANGSHENG MAGNETS CO., LTD (QM)mangrupikeun perusahaan téknologi maju anu ngahasilkeun khusus sareng magnet pasar (sintered sareng kabeungkeut NdFeB, Alnico, SmCo sareng majelis magnet), Generator Magnet Generator (PMG) sareng sistem turbin angin. Kami ngagaduhan agén di Amérika Serikat, Australia, Italia, Uruguay, Nepal sareng nagara-nagara sanés.

Kalayan kaahlian teknis kami, inventory éksténsif bahan magnet permanén, sareng katerapan komponén katepatan & kamampuan papanggihan, kami nyayogikeun anjeun solusi anu lengkep. Gaduh langkung ti 25 taun pangalaman nyayogikeun produk inovatif sareng solusi desain sacara global, kami komitmen pikeun nganteurkeun tingkat palayanan customer anu paling luhur, bantosan téknis sareng niléy ka anjeun.

Tim Téknik industri urang anu nangtoskeun ieu mangrupikeun haté kamampuan kami pikeun nyayogikeun anjeun solusi anu magnét anu minuhan sareng ngaleuwihan harepan anjeun. Masing-masing insinyur anu pohara ngalaman nyaéta ahli dina desain sareng produksi éléktromagnét sareng komponén magnet permanén, rakitan, sareng sistem. Aranjeunna tiasa terampil dina pilihan sareng évu1uation bahan magnét sareng komponén. Éta kabéh biasa damel sareng para nasabah dina sagala tahapan desain, sareng ngabantosan anjeun milih solusi anu paling cocog sareng pangabutuh anjeun, kalayan épéktip biaya.

Hayu kaahlian téknis sareng pangalaman kami pikeun nungtut sagala syarat anjeun. Kami ngekspor ukuran ukuran tina pabrik kami, Kami ngagaduhan tim insinyur anu nginjeumkeun kaahlian teknis sareng desain teknisna kanggo nyumponan spésifikasi anjeun. Sampel sayogi sayogi, sareng teras ditampi sareng dikirim gancang-gancang. Waktu ngawangun alat normalna kirang tina tilu minggu kanggo ukuran ukuranana alit. Kirimkeun kami spésifikasi anjeun ayeuna, sareng kami bakal nyumponan syarat desain anjeun kalayan produk anu hargana.