Të gjitha kategoritë

AFPMG për turbinat me erë të vogël dhe hidrocentralet

Ne prodhojmë një seri rotor energjie të re me efikasitet të lartë, të formuar nga disku, i brendshëm (i jashtëm), trefazor, Axial Flux Generator i Përhershëm i Magnetit (AFPMG) me një stator pa bazë (pa hekuri) .AFPMG siguron performancë të patejkalueshme që do të vlerësohet shumë nga turbina e vogël me erë të drejtpërdrejtë (SWT) dhe prodhuesit e hidrocentraleve.AFPMG ofrojnë avantazhe për sa i përket madhësisë dhe pamjes. Struktura nike e një AFPMG është e thjeshtë, dhe koncepti dredha-dredha me një strukturë statori i jep gjeneratorit një performancë të mirë dhe efikasitet të lartë.


Karakteristikat e dobishme
Efikasitet i lartë me shpejtësi të ulët

Nuk ka humbje të makinës, asnjë humbje të bakrit të rotorit për shkak të ngacmimit të përhershëm të magnetit dhe asnjë humbje të rrymës së rreptë të statorit në statorin e hekurt (pa themel)

Efikasiteti i AFPMG, në varësi të modelit, është deri në 90%.

Dimensioni dhe pesha e vogël

AFPMG është unik lehtë dhe kompakt, ndërtimi është i thjeshtë. Gjeneratorët përdorin shumë më pak metal në ndërtimin e tyre, ndërsa gjithashtu janë shumë të qëndrueshëm dhe kanë një jetë të gjatë.

Pesha dhe dimensionet e vogla të gjeneratorit bëjnë të mundur uljen e madhësisë dhe çmimit të tërë turbinave me erë.

Kapaciteti i lartë specifik (kapaciteti prodhues për peshë njësi) tejkalon ndjeshëm ato nga prodhuesit konkurrues. Kjo do të thotë se me dimensione dhe peshë të ngjashme.

Kostot e vogla të mirëmbajtjes

AFPMG është makinë direkte, nuk ka kuti ingranazhesh, pa sistem vaji, rritje e temperaturës së ulët

Efikasiteti më i lartë i energjisë me shpejtësi të ulët në industri do të thotë që gjeneratorët mund të mbështesin çdo lloj turbine me erë me gamën më të gjerë të shpejtësisë së erës.

Përdorimi i ftohjes së ajrit zvogëlon kostot e mirëmbajtjes dhe gjithashtu forcon ndjeshëm autonominë e njësive të energjisë.

Torift rrotullues shumë i ulët fillestar

AFPMG nuk ka çift rrotullues dhe çift rrotullues, kështu që çift rrotullimi fillestar është shumë i ulët, për turbinën me erë të vogël të drejtuar direkt (SWT), shpejtësia e erës fillestare është më pak 1m / s.

Besueshmëri superiore

Zhurmë shumë e ulët, më pak dridhje, pa rrip mekanik, ingranazh ose njësi për vajosje, jetë të gjatë

ekologjikisht miqësore

Teknologjia 100% e pastër nga ambienti dhe materialet e përdorura në prodhim gjatë jetës së tij të gjatë të shërbimit dhe riciklimin e ardhshëm janë absolutisht të padëmshme për mjedisin.

Aplikacionet Kryesore

· Aplikimet kryesore

· Gjeneratorë të vegjël të erës (SWT)

· Gjeneratorë të vegjël elektrikë të drejtuar nga motorët me benzinë ​​ose naftë,

· Makinat e drejtimit të automjeteve elektrike, si motor dhe gjenerator.

· Hidrocentralet

· Zbatimi i AFPMG ofron një zgjidhje alternative në sferën e gjeneratorëve elektrikë ose makinave elektrike në përgjithësi. Ndërtimi i tyre në formë disku dhe karakteristikat e favorshme elektromekanike paraqesin karakteristikat kryesore në prodhimin alternative të energjisë elektrike dhe në sistemet e makinës elektrike me efikasitet të lartë.

· Gama Operative e Gjeneratorit të Përhershëm të Magnetit (PMG)

Gama Operative e Gjeneratorit të Përhershëm të Magnetit (PMG)

Ndërtimi dhe performanca teknike e bëjnë gjeneratorët e përhershëm të magnetit (PMG) është një zgjedhje perfekte për aplikimet e vogla të turbinave me erë (SWT).
Gama e funksionimit të PMG mbulon nevojat e një turbine me erë të vogël (SWT). Për turbinat me erë 1-5KW, mund të përdorni një stator të vetëm rotor të vetëm të AFPMG, për turbinat 5KW-50KW, mund të përdorni AFPMG me një ndërtim të statistikave të vetme me rotor të dyfishtë.
Vlerësimi i fuqisë mbi 50KW është i mbuluar nga Gjeneratori i përhershëm i magnetit të përhershëm Radial Flux (RFPMG).

Modelet tipike
QM-AFPMG I brendshëm rotor QM-AFPMG I jashtëm rotor
Model Vlerësuar me prodhim pushtet (KW) Vlerësuar me shpejtësi (RPM) Vlerësuar me prodhim tension peshë (Kg) Model Vlerësuar me prodhim pushtet (KW) Vlerësuar me shpejtësi (RPM) Vlerësuar me prodhim tension peshë (Kg)
AFPMG710 10 250 380VAC 145 AFPMG770 15 260 380VAC 165
7.5 200 380VAC 10 180 220VAC / 380VAC
5 150 220VAC / 380VAC 7.5 150 220VAC / 380VAC
4 100 96VAC / 240VAC 5 100 220VAC / 380VAC
3 100 220VAC / 380VAC AFPMG700 10 250 380VAC 135
AFPMG560 15 400 300VAC 135 7.5 200 380VAC
10 250 380VAC 5 150 220VAC / 380VAC
7.5 200 220VAC / 380VAC 4 100 96VAC / 240VAC
5 180 220VAC / 380VAC 3 100 220VAC / 380VAC
4 200 220VAC / 380VAC 90 AFPMG550 4 200 220VAC / 380VAC 80
3 180 220VAC / 380VAC 3 180 220VAC / 380VAC
2 130 112VDC / 220VAC / 380VAC 2 130 112VDC / 220VAC / 380VAC
1.5 100 112VDC / 220VAC / 380VAC 1.5 100 112VDC / 220VAC / 380VAC
1 100 56VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC 1 100 56VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC
AFPMG520 3 200 112VDC / 220VAC / 380VAC 70 AFPMG510 3 200 112VDC / 220VAC / 380VAC 65
2 150 112VDC / 220VAC / 380VAC 2 150 112VDC / 220VAC / 380VAC
1 90 56VDC / 112VDC / 220VAC 1 90 56VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG460 2 180 112VDC / 220VAC / 380VAC 52 AFPMG450 2 180 112VDC / 220VAC / 380VAC 48
1.5 150 220VAC / 380VAC 1.5 150 220VAC / 380VAC
1 130 56VDC / 112VDC / 220VAC 1 130 56VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG380 2 350 112VDC / 220VAC / 380VAC 34 AFPMG380 2 350 112VDC / 220VAC / 380VAC 32
1 180 56VDC / 112VDC / 220VAC 1 180 56VDC / 112VDC / 220VAC
0.5 130 56VDC / 112VDC 0.5 130 56VDC / 112VDC
AFPMG330 1 350 56VDC / 112VDC / 220VAC 22 AFPMG320 1 350 56VDC / 112VDC / 220VAC 20
0.5 200 56VDC / 112VDC 0.5 200 56VDC / 112VDC
0.3 150 28VDC / 56VDC 0.3 150 28VDC / 56VDC
0.2 100 28VDC / 56VDC 0.2 100 28VDC / 56VDC
AFPMG270 0.5 350 28VDC / 56VDC 11 AFPMG260 0.5 350 28VDC / 56VDC 11
0.3 300 28VDC 0.3 300 28VDC
0.2 200 28VDC / 56VDC 0.2 200 28VDC / 56VDC
0.1 130 14VDC / 28VDC 0.1 130 14VDC / 28VDC
AFPMG230 0.2 350 14VDC / 28VDC 8.5 AFPMG220 0.2 350 14VDC / 28VDC 8.5
0.1 200 14VDC / 28VDC 0.1 200 14VDC / 28VDC
AFPMG210 0.1 350 14VDC / 28VDC 6 AFPMG200 0.1 350 14VDC / 28VDC 6
0.05 200 14VDC 0.05 200 14VDC
AFPMG165 0.3 850 14VDC / 28VDC 4 AFPMG150 0.3 850 14VDC / 28VDC 4
0.15 500 14VDC / 28VDC 0.15 500 14VDC / 28VDC
0.05 250 14VDC 0.05 250 14VDC

Kategoria e listave të kontrollit

1. Dimensioni dhe tolerancat

2. Fuqia e daljes, tensioni dhe RPM

3. Ekzaminimi i rezistencës së izolimit <

4. torift rrotullues që fillon

5. Teli dalës (i kuq, i bardhë, i zi, jeshil / tokë)

Udhëzimet Operative

1. Kushti i punës: nën një lartësi mbidetare prej 2,500 metrash, -30 ° C deri në +50 ° C

2. Para instalimit, kthejeni butësisht boshtin ose strehën për të konfirmuar fleksibilitetin e rrotullimit, pa tinguj anormal.

3. Prodhimi AFPMG është prodhim trefazor, me tre tela, para instalimit, përdorni 500MΩ Megger te

kontrolloni rezistencën e izolimit midis telit dalës dhe çështjes, nuk duhet të jetë më pak se 5 MΩ

4. Nëse AFPMG është gjenerator i brendshëm i rotorit, në procesin e instalimit, duhet të sigurojë që vida e kyçjes në vend, është shumë e rëndësishme

Garancia: 2-5 vjet