Të gjitha kategoritë
Magnet në tenxhere nga neodymium (NdFeb).

Magnet në tenxhere nga neodymium (NdFeb).Përshkrim

Magnetët e tenxhereve neodymium (NdFeb) përbëhen nga një bazë magnetike e vendosur nga material çeliku. Magneti mbrohet nga materiali i jashtëm i strehës nga çdo stres i dëmshëm. Ky qark magnetik i inkorporuar së bashku krijojnë një forcë të fortë mbajtëse. Këta magnet ofrohen në varietete të ndryshme të projektimit, të cilat përfshijnë fundosje për vida, grepa, shtylla me fileto, etj.

-Një magnet tenxhere është një magnet i përhershëm i mbështjellë në një guaskë çeliku, e cila nganjëherë quhet tenxhere, prandaj emri magnet 'tenxhere'.
-Një magnet i përhershëm lëshon një fushë magnetike pa pasur nevojë për energji elektrike
-Gavorca e çelikut ndihmon magnetin e tenxheres duke rritur fuqinë e tij mbajtëse dhe duke i siguruar magnetit forcë dhe qëndrueshmëri të shtuar
-Ekzistojnë pesë forma magneti të tenxhere: dypole, e zhytur kundër, përmes vrimës, e filetuar e brendshme dhe kurvar.

Aplikimet:
magnetet e tenxhereve mund të futen në instrumente, makina, vegla të ndryshme. Mund të përdoret si instrumente ndihmëse gjatë transportit, shtrëngimit, montimit, ngritjes, saldimit, ndarjes etj. Forca më e mirë mbajtëse arrihet në kontakt të plotë të faqes magnetike me sipërfaqen ferromagnetike të tokës, forca është vertikale me bazën.

specifikimet

TyanTY01përmasatPlatingForca mbajtëse (kg)
ABCD
AN01-50D5010M820ZN/NI≥ 120
AN01-60D6015M825ZN/NI≥ 160
AN01-65D6515M827ZN/NI≥ 175
AN01-75D7518M1030ZN/NI≥ 260
AN01-90D9018M1032ZN/NI≥ 400
AN01-100D10018M1234ZN/NI≥ 430
AN01-120D12025M1443ZN/NI≥ 650

TYCN


TY03përmasatPlatingForca mbajtëse (kg)
ABC
CN03-40D4020M8ZN/NI≥ 85
CN03-60D6035M10ZN/NI≥ 200
CN03-65D6540M10ZN/NI≥ 230
CN03-70D7040M10ZN/NI≥ 250
CN03-80D8045M12ZN/NI≥ 310

TYDN


TY04përmasatPlatingForca mbajtëse (kg)
ABC
DN04-40D408D5.5ZN/NI≥ 50
DN04-42D429D6.5ZN/NI≥ 55
DN04-50D5010D6ZN/NI≥ 120
DN04-60D6014.5D8.5ZN/NI≥ 145
DN04-75D7518D10.5ZN/NI≥ 250
DN04-80D8018D10.5ZN/NI≥ 350
DN04-100D10020D13ZN/NI≥ 550
DN04-120D12020D13ZN/NI≥ 630

TYHN


TY08përmasatPlatingForca mbajtëse (kg)
ABCD
HN08-62D6232D13M8ZN/NI≥ 140
HN08-67D6728D20M10ZN/NI≥ 150
HN08-75D7532D19M10ZN/NI≥ 245
HN08-98D9840D25M10ZN/NI≥ 400
HN08-107D10735D25M10ZN/NI≥ 580
HN08-125D12540D25M12ZN/NI≥ 900

TYHN


TY08përmasatPlatingForca mbajtëse (kg)
ABCD
HN08-62D6212D13M8ZN/NI≥ 170
HN08-67D6712D20M10ZN/NI≥ 185
HN08-75D7517D19M10ZN/NI≥ 260
HN08-98D9820D25M10ZN/NI≥ 410
HN08-107D10722D25M10ZN/NI≥ 600
HN08-125D12525D37M12ZN/NI≥ 910
Kontaktoni