Të gjitha kategoritë

Ti je ketu : home>Lajme

Magnet Qiangsheng Co, Ltd

Views:78 Author:

Me ekspertizën tonë teknike, inventarin tonë të gjerë të materialeve të magnetit të përhershëm dhe aftësitë tona të fabrikimit dhe montimit të përbërësit preciz, ne ju ofrojmë zgjidhje të plota magnetike. Duke pasur më shumë se 25 vjet përvojë duke ofruar produkte inovative dhe zgjidhje të dizajnit globalisht, ne jemi të përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit, asistencës teknike dhe vlerës për ju.

Ekipi ynë kryesor drejtues i industrisë është në qendër të aftësisë sonë për t'ju ofruar zgjidhje magnetike që përmbushin dhe tejkalojnë pritjet tuaja. Secili prej inxhinierëve tanë me përvojë të madhe është një ekspert në projektimin dhe prodhimin e elektromagnetit dhe përbërësve të magnetit të përhershëm, asambleve dhe sistemeve. Ata janë shumë të aftë në përzgjedhjen dhe evautimin e materialeve magnetike dhe përbërësve. Ata janë mësuar plotësisht të punojnë me klientët në të gjitha fazat e dizajnit të tyre dhe t'ju ndihmojnë të zgjidhni zgjidhje që përputhen më shumë me kërkesat tuaja, duke pasur parasysh efektivitetin e kostos.