Të gjitha kategoritë
Magnete të lidhura NdFeB

Magnete të lidhura NdFeBPërshkrim

Magnet NdFeB të lidhur prodhohen nga lidhja e pluhurit NdFeB të shuarjes së shpejtë. Pluhuri përzihet me rrëshirë për të formuar një magnet përmes formimit të kompresimit me epoksi ose formimit të infeksionit me najlon. Teknika e fundit është veçanërisht e efektshme në prodhimin e vëllimit të madh, megjithëse vlera magnetike e produkteve është më e ulët se ato të bëra me formimin e kompresimit për shkak të densitetit të tyre relativisht më të ulët. Forma të ndryshme me saktësi të lartë dimensionale mund të prodhohen pa përpunim të mëtejshëm. Sipërfaqja trajtohet me veshje epokside ose nikelim për të parandaluar korrozionin

Me raport të ndryshëm të aditivëve në pluhur NdFeB, vetitë magnetike të magneteve hibride NdFeB mund të akordohen në një gamë të gjerë. Pasi të jetë fiksuar raporti, luhatja e pronës magnetike mund të jetë akoma e kufizuar në një bankë të ngushtë. Magnetët hibridë do të përmbushin vetitë e specifikuara të klientit.

Pluhuri i shuar shpejt NdFeB i përdorur për magnet të lidhur është shumë kokërr me madhësinë e kokrrës së nën-mikron. Pluhuri është izotropik në vetitë magnetike, i cili rezulton në rritjen e sheshtë të remanencës dhe detyrimit të brendshëm me fushën e aplikuar. Magneti mund të magnetizohet deri në ngopje në fusha të larta.

Përparësitë e magnetëve të lidhur
* Prodhuar me efikasitet të lartë, qëndrueshmëri dhe përsëritshmëri.
* Magneti dhe pjesa tjetër mund të formohen së bashku në një hap.
* Zgjedhje e lirë e drejtimit magnetizues - veçanërisht për aplikime multi-polare
* Saktësi e lartë dimensionale - aplikime me sasi të mëdha me përpunim minimal pas shtypjes.
* Unaza me mur të hollë dhe magnet me formë komplekse.
* Rezistencë e lartë ndaj korrozionit.

specifikimet

Magnet NdFeB të lidhura (injeksioni i formuar)
Karakteristikat tipike magnetike

KlasëMaks. Produkti i EnergjisëremanenceForca ShtrëngueseRev. Temp. Koef.Koha e punës.Dendësi
(BH) maxBrHcHCIBdHdTcD
MGOekJ / m3TKoekA / mKoekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNI-20.8-3.06.4-240.2-0.41.5-3.0120-2407.0-9.0560-720-0.15-0.41303.5-4.0
BNI-43.5-4.528-360.4-0.493.1-3.9247-3107.2-9.2573-732-0.1-0.41804.0-5.0
BNI-65.2-7.042-560.49-0.573.9-4.8312-3828.0-10.0637-796-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-87.4-8.459-670.57-0.634.8-5.4382-4308.5-10.5676-835-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-6H5.0-6.540-520.48-0.564.2-5.0334-39813.0-17.01035-1353-0.15-0.41805.0-5.5

Magnet NdFeB të lidhura (Lidhur me ngjeshjen)
Karakteristikat tipike magnetike

KlasëMaks. Produkti i EnergjisëremanenceForca ShtrëngueseRev. Temp.Koha e punës.Dendësi
Koef.
(BH) maxBrHcHCIBdHdTwD
MGOekJ / m3TKoekA / mKoekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNP-65.0-7.040-560.52-0.603.8-4.5304-3608.0-10640-800-0.1-0.41405.3-5.8
BNP-87.0-9.056-720.60-0.654.5-5.5360-4408.0-12640-960-0.1-0.41405.6-6.0
BNP-109.0-10.072-800.65-0.704.5-5.8360-4648.0-12640-960-0.1-0.41205.8-6.1
BNP-1210.0-12.080-960.70-0.765.8-6.0424-4808.0-11640-880-0.1-0.41306.0-6.2
BNP-8H6.0-9.048-720.55-0.625.0-6.0400-48012 Muaji 16 ditë960-1280-0.07-0.41205.6-6.0
NA KONTAKTONI