Të gjitha kategoritë
Rreth nesh
Prodhuesi profesional i magneteve dhe Gjeneratorit të Përhershëm të Magneteve (PMG për turbinën e erës)

Magnet QIANGSHENG CO, LTD (QM)është një ndërmarrje e teknologjisë së përparuar e cila prodhon dhe tregton magnet të veçantë (sintetizuara dhe të lidhura NdFeB, Alnico, SmCo dhe asamble magnet), Gjenerator i Përhershëm i Magnetit (PMG) dhe sistemi i turbinave me erë. Ne kemi agjentë në Shtetet e Bashkuara, Australi, Itali, Uruguaj, Nepal dhe vende të tjera.

Me ekspertizën tonë teknike, inventarin tonë të gjerë të materialeve të magnetit të përhershëm dhe aftësitë tona të fabrikimit dhe montimit të përbërësit preciz, ne ju ofrojmë zgjidhje të plota magnetike. Duke pasur më shumë se 25 vjet përvojë duke ofruar produkte inovative dhe zgjidhje të dizajnit globalisht, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit, asistencës teknike dhe vlerës për ju.

Ekipi ynë kryesor drejtues i industrisë është në qendër të aftësisë sonë për t'ju ofruar zgjidhje magnetike që plotësojnë dhe tejkalojnë pritjet tuaja. Secili prej inxhinierëve tanë me përvojë të madhe është një ekspert në hartimin dhe prodhimin e elektromagnetit dhe përbërësve të magnetit të përhershëm, asambleve dhe sistemeve. Ata janë shumë të aftë në përzgjedhjen dhe evautimin e materialeve dhe përbërësve magnetikë. Ata janë mësuar plotësisht të punojnë me klientët në të gjitha fazat e dizajnit të tyre dhe t'ju ndihmojnë të zgjidhni zgjidhje që përputhen më shumë me kërkesat tuaja, duke pasur parasysh efektivitetin e kostos.

Lejoni ekspertizën dhe përvojën tonë teknike të trajtojë të gjitha kërkesat tuaja. Ne eksportojmë një gamë të gjerë madhësish nga fabrikat tona, Ne kemi një ekip inxhinierësh që japin aftësitë e tyre të specializuara dhe dizajnin teknik për të përmbushur specifikimet tuaja kërkuese. Mostrat janë në dispozicion me një kosto, dhe gjithmonë trajtohen dhe dorëzohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Koha e përgatitjes së përpunimit normalisht zgjat më pak se tre javë për kampionin me madhësi të vogël. Na dërgoni specifikimet tuaja sot, dhe ne menjëherë do të plotësojmë kërkesat tuaja të dizajnit me produkte me çmim të volitshëm.