сите категории

Ти си тука : Дома>Вести

Qiangsheng Магнети копродукции, ООД

Прегледи:78 автор:

Со нашата техничка експертиза, нашиот обемен попис на материјали со постојан магнет и нашите можности за производство и склопување на прецизни компоненти, ви обезбедуваме целосни магнетни решенија. Имајќи повеќе од 25 години искуство со обезбедување иновативни производи и решенија за дизајн на глобално ниво, ние сме посветени на обезбедување на највисоко ниво на услуги за клиенти, техничка помош и вредност за вас.

Нашиот водечки инженерски тим во индустријата е во срцето на нашата способност да ви обезбедиме магнетни решенија што ги исполнуваат и ги надминуваат вашите очекувања. Секој од нашите искусни инженери е експерт во дизајнот и производството на електромагнет и компоненти на постојан магнет, склопови и системи. Тие се високо квалификувани во изборот и евалуацијата на магнетни материјали и компоненти. Тие се целосно навикнати да работат со клиенти во сите фази од нивниот дизајн и да ви помагаат да изберете решенија што најблиску одговараат на вашите барања, имајќи ја предвид ефективноста на трошоците.