сите категории

Контакт

Qiangsheng магнети копродукции, ООД Forgot Password?

Додај: бр.277 Јинпен јужен пат, Чанша, ПР Кина

Тел: + 86 731 8203 9474

Fax: + 86 731 8991 9474

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Менаџер за продажба: [заштитена по е-пошта]

Европска канцеларија

Додај: Ландвехер 65, 44534 Ловен, Германија

Тел: + 49 (0) 2306 8564380

Факс: 49 (0) 2306 8564379

Тел: + 49 (0) 160 98 56 43 81

Е-пошта:[заштитена по е-пошта]

Канцеларија во САД

Додај: 6775 Верде Риџ патот, Ранчо Палос Вердес, Калифорнија 90275 САД

Тел: + 1 310 375 8169

Fax: + 1 310 872 5390

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Испратете ја истрагата

Ве молиме, пополнете ги информациите за соработка.

Контактирајте нѐ