сите категории
за нас
Професионален производител на магнети и генератор на постојани магнети (PMG за ветерна турбина)

QIANGSHENG MAGNETS CO., LTD (QM)е претпријатие за напредна технологија кое специјално произведува и продава магнети (синтерувани и врзани NdFeB, Alnico, SmCo и склопови на магнети), Постојан генератор на магнети (PMG) и систем на ветерници. Имаме агенти во САД, Австралија, Италија, Уругвај, Непал и други земји.

Со нашата техничка експертиза, нашиот обемен попис на материјали со постојан магнет и нашите можности за производство и склопување на прецизните компоненти, ви обезбедуваме целосни магнетни решенија. Имајќи повеќе од 25 години искуство со обезбедување иновативни производи и решенија за дизајн на глобално ниво, ние сме посветени на обезбедување на највисоко ниво на услуги за клиенти, техничка помош и вредност за вас.

Нашиот водечки инженерски тим во индустријата е во срцето на нашата способност да ви обезбедиме магнетни решенија што ги исполнуваат и ги надминуваат вашите очекувања. Секој од нашите искусни инженери е експерт во дизајнот и производството на електромагнет и компоненти на постојан магнет, склопови и системи. Тие се високо квалификувани во изборот и евалуацијата на магнетни материјали и компоненти. Тие се целосно навикнати да работат со клиенти во сите фази од нивниот дизајн и да ви помагаат да изберете решенија што најблиску одговараат на вашите барања, имајќи ја предвид ефективноста на трошоците.

Дозволете ни на нашата техничка експертиза и искуство да се справи со сите ваши барања. Ние извезуваме широк спектар на големини од нашите фабрики, имаме тим инженери кои ја даваат својата специјализирана вештина и технички дизајн за да ги исполнат вашите точни спецификации. Примероците се достапни по цена, и секогаш се ракуваат и се доставуваат што е можно побрзо. Времето за подготовка на машини обично трае помалку од три недели за примерок од мала големина. Испратете ни ги вашите спецификации денес и ние веднаш ќе ги исполниме вашите барања за дизајн со производи со поволна цена.