Kabeh Kategori

AFPMG for Small Wind Turbines & Hydro Power

Kita nggawe seri rotor energi anyar sing cekap tinggi, disk, jero, njaba (njaba), telung tahap, Generator Magnet Axial Flux Permanent Magnet (AFPMG) kanthi stator sing ora apik (tanpa iron). kanthi turbin angin cilik langsung (SWT) lan produsen Hydro Power.AFPMG nyedhiyakake kaluwihan babagan ukuran lan tampilan. Struktur nical AFPMG prasaja, lan konsep sing nduwurke tumpukan kanthi struktur stator menehi penawaran apik lan efisiensi dhuwur.


Fitur sing migunani
Efisiensi dhuwur ing kecepatan sing sithik

Ora kerugian drive mekanik, kerugian tembaga rotor amarga eksitasi magnet permanen lan ora ana kerugian stator saiki tanpa stator

Efisiensi AFPMG, gumantung karo model, nganti 90%.

Ukuran lan bobot sithik

AFPMG unik lan kompak, konstruksi iku ringkes. Generator nggunakake akeh kurang logam ing konstruksi, nalika uga tahan lama lan duwe umur dawa.

The generator's small weight and dimensions make it possible to reduce the size and price of the whole wind turbines.

Kapasitas khusus (kapasitas output saben unit bobot) luwih signifikan tinimbang produser sing saingan. Iki tegese kanthi dimensi lan bobot sing padha.

Biaya pangopènan sing sithik

AFPMG minangka drive langsung, ora ana kotak gear, sistem bebas minyak, kenaikan suhu rendah

Efisiensi energi paling dhuwur ing industri kecepatan tegese tegese generator bisa ndhukung jinis turbin angin kanthi kecepatan angin sing paling gedhe.

Panganggone penyaman udara nyuda biaya pangopènan lan uga bisa ngiyataké otonomi unit tenaga.

Tawa wiwit murah banget

AFPMG ora duwe torsi cogging lan corak torsi, saéngga torsi sing sithik banget, amarga turbin angin cilik (SWT) langsung, kacepetan angin sing diwiwiti kurang saka 1m / s.

Linuwih unggul

Swara banget kurang, getar sing kurang, ora ana sabuk mekanik, unit gear utawa pelinciran, umur dawa

Lingkungan ramah

Teknologi lan bahan sing resik 100% digunakake ing produksi sajrone umur layanan sing dawa lan daur ulang mbesuk pancen ora cilaka lingkungane.

Aplikasi utama

· Aplikasi Utama

· Generator angin cilik (SWT)

· Generator listrik cilik sing didorong dening mesin bensin utawa diesel,

· Mesin drive kendharaan listrik, minangka motor lan generator.

· Daya Hidro

· Aplikasi AFPMG nawakake solusi alternatif ing njangkepi generator listrik utawa mesin listrik umume. Konstruksi berbentuk cakram lan karakteristik elektromekanis sing nguntungake nggambarake fitur utama kanggo produksi energi alternatif alternatif lan ing sistem drive listrik sing efisien.

· Range Operator Generator Magnet permanen (PMG)

Jaringan Operating Generator Magnet permanen (PMG)

Prestasi konstruksi lan teknis nggawe Permanen Magnet Generators (PMG) minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi turbine angin (SWT) cilik.
Rangkaian operasi PMG ngemot kabutuhan turbin angin cilik (SWT). Kanggo turbin angin 1-5KW, bisa nggunakake stator tunggal rotor AFPMG, kanggo turbin 5KW-50KW, bisa nggunakake AFPMG kanthi pambanguning statut rotor tunggal.
Rating daya ing ndhuwur 50KW dijamin dening Radial Flux Permanent magnet Generator (RFPMG).

Model khas
QM-AFPMG  Njero rotorQM-AFPMG  Outer rotor
modeldirating Output daya (KW)dirating kacepetan (RPM)dirating Output voltase bobot (Kg)modeldirating Output daya (KW)dirating kacepetan (RPM)dirating Output voltase bobot (Kg)
AFPMG71010250380VAC145AFPMG77015260380VAC165
7.5200380VAC10180220VAC / 380VAC
5150220VAC / 380VAC7.5150220VAC / 380VAC
410096VAC / 240VAC5100220VAC / 380VAC
3100220VAC / 380VACAFPMG70010250380VAC135
AFPMG56015400300VAC1357.5200380VAC
10250380VAC5150220VAC / 380VAC
7.5200220VAC / 380VAC410096VAC / 240VAC
5180220VAC / 380VAC3100220VAC / 380VAC
4200220VAC / 380VAC90AFPMG5504200220VAC / 380VAC80
3180220VAC / 380VAC3180220VAC / 380VAC
2130112VDC / 220VAC / 380VAC2130112VDC / 220VAC / 380VAC
1.5100112VDC / 220VAC / 380VAC1.5100112VDC / 220VAC / 380VAC
110056VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC110056VDC / 112VDC / 220VAC / 380VAC
AFPMG5203200112VDC / 220VAC / 380VAC70AFPMG5103200112VDC / 220VAC / 380VAC65
2150112VDC / 220VAC / 380VAC2150112VDC / 220VAC / 380VAC
19056VDC / 112VDC / 220VAC19056VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG4602180112VDC / 220VAC / 380VAC52AFPMG4502180112VDC / 220VAC / 380VAC48
1.5150220VAC / 380VAC1.5150220VAC / 380VAC
113056VDC / 112VDC / 220VAC113056VDC / 112VDC / 220VAC
AFPMG3802350112VDC / 220VAC / 380VAC34AFPMG3802350112VDC / 220VAC / 380VAC32
118056VDC / 112VDC / 220VAC118056VDC / 112VDC / 220VAC
0.513056VDC / 112VDC0.513056VDC / 112VDC
AFPMG330135056VDC / 112VDC / 220VAC22AFPMG320135056VDC / 112VDC / 220VAC20
0.520056VDC / 112VDC0.520056VDC / 112VDC
0.315028VDC / 56VDC0.315028VDC / 56VDC
0.210028VDC / 56VDC0.210028VDC / 56VDC
AFPMG2700.535028VDC / 56VDC11AFPMG2600.535028VDC / 56VDC11
0.330028VDC0.330028VDC
0.220028VDC / 56VDC0.220028VDC / 56VDC
0.113014VDC / 28VDC0.113014VDC / 28VDC
AFPMG2300.235014VDC / 28VDC8.5AFPMG2200.235014VDC / 28VDC8.5
0.120014VDC / 28VDC0.120014VDC / 28VDC
AFPMG2100.135014VDC / 28VDC6AFPMG2000.135014VDC / 28VDC6
0.0520014VDC0.0520014VDC
AFPMG1650.385014VDC / 28VDC4AFPMG150 0.385014VDC / 28VDC4
0.1550014VDC / 28VDC0.1550014VDC / 28VDC
0.0525014VDC0.0525014VDC

Kategori Daptar Priksa   

1. Ukuran lan toleransi

2. Daya output, voltase lan RPM

3. Insulation resistance examination<

4. Miwiti torsi

5. Kawat output (Abang, putih, ireng, ijo / bumi)

Pandhuan Operasi

1. Kahanan kerja: ing dhuwur 2,500 meter, -30 ° C nganti +50 ° C

2. Sadurunge nginstal, alon-alon ngowahi garan utawa omah kanggo konfirmasi keluwesan rotasi, ora ana swara sing ora normal.

3. output AFPMG yaiku output telung tahap, output kawat telung, sadurunge nginstal, nggunakake 500MΩ Megger menyang

priksa resistensi jampel antarane kabel output lan kasus, ora kurang saka 5 MΩ

4. Yen AFPMG minangka generator rotor internal, ing proses instalasi, kudu mesthekake manawa kunci kunci ngunci ing panggonan, penting banget.

Waranti: 2-5 taun