Kabeh Kategori
Bahan Magnetik Kobalt Samarium

Bahan Magnetik Kobalt Samarium



Description

Minangka bagéan saka klompok sembrani bumi sing jarang, magnet samarium kobalt (SmCo) biasane tiba dadi rong kulawarga. Kalebu kalebu langka Sm1Co5 lan Sm2Co17 lan diarani bahan 1: 5 lan 2:17. Ana telung proses manufaktur beda: sembrani magnet SmCo, menehi magnet SmCo, lan ngeculake magnet SmCo. Magnetik SmCo kinerja dhuwur, koefisien suhu rendah digawe saka samarium lan kobalt lan unsur langka-bumi liyane. Kauntungan paling gedhe yaiku suhu kerja 300-centigrade. Sampeyan kudu dilapisi amarga angel dibuwang lan dioksidasi. Magnet SmCo digunakake sacara umum ing motor, jam tangan, transducer, instrumen, detector posisional, generator, radar, lsp

Samarium Cobalt nduwe properti standar ing suhu maksimal sing luwih dhuwur tinimbang neodymium, sanajan strengh maksimal kurang. Biaya bahan SmCo paling larang, saengga SmCo disaranake mung yen prestasine minangka suhu suhu sing dhuwur.

Magnet permanen 1.SmCo nduwe produk energi magnetik sing dhuwur lan tenaga peksa sing dhuwur. Sifat-sifat kasebut luwih apik tinimbang magnet kekal Alnico, ferrite. Maksude. prodhuk energi nganti 239kJ / m3 (30MGOe), yaiku kaping telu saka magnet kekal AlNiCo8, wolung kaping saka magnet kekal (Y40). Dadi komponen magnetik sing digawe saka bahan SmCo cilik, entheng lan stabil ing properti. Iki digunakake kanggo aplikasi akustik akustik & telekomunikasi, motor listrik, ukur meter, jam elektronik, peg-top jam tangan, aparat gelombang mikro, mekanisme magnet, sensor lan rute magnetik statik utawa dinamis liyane.

2.Sandi kari. sembrani permanen SmCo dhuwur lan tempe. Coeff. kurang. Dadi cocog kanggo nggunakake 300, temp dhuwur.

3. magnet permanen dirungokake lan brigs. Kekuwatan kaku, kekuatan tegangan lan kekuwatan pers kurang. Dadi, ora cocog kanggo kerangka.

4. Bahan utama magnet kekal SmCo yaiku kobalt logam (CoY99.95%). Dadi regane dhuwur.


Keuntungan Kompetitif:
Karakter saka Samarium Cobalt Magnet

* Sifat magnetik sing dhuwur banget kanthi stabilitas.
* Ketahanan unggul kanggo suhu sing dhuwur, suhu Curie mayoritas luwih saka 800 ?? * Kapabilitas tahan karat sing apik banget, ora ana lapisan sing perlu kanggo perlindungan permukaan.


specifications

Properties Magnetik saka SmCo


Karakteristik fisik


SmCo5Sm2Co17
Suhu Koefisien of Br (% / ° C)-0.05-0.03
Suhu Koefisien of iHc (% / ° C)-0.3-0.2
Curie Suhu (° C)700-750800-850
Kapadhetan (g / cm3)8.2-8.48.3-8.5
Vickers Atose (HV)450-500500-600
Pakaryan Suhu (° CC)250350
Contact Us