Kabeh Kategori

Sampeyan kene: Omah>News

Qiangsheng Magnets Co., Ltd.

Ndeleng:15 Babagan Author:

Kanthi keahlian teknis, inventaris bahan magnet permanen, lan pabrikan komponen & presisi komponen presisi, sampeyan menehi solusi magnetik lengkap. Duwe luwih saka 25 taun pengalaman nyedhiyakake produk inovatif lan solusi desain global, kita setya ngirim layanan pelanggan, pitulungan teknis lan nilai paling dhuwur kanggo sampeyan.

Tim Teknik terkemuka ing industri minangka inti saka kemampuan kanggo menehi solusi magnetik sing cocog lan bisa diarepake. Saben insinyur sing duwe pengalaman banget yaiku ahli ing desain lan produksi komponen elektromagnet lan magnet permanen, majelis, lan sistem. Dheweke trampil banget ing pilihan lan eva1uasi bahan lan komponen magnetik. Dheweke wis biasa nggarap para pelanggan ing kabeh tahap desain, lan ngewangi sampeyan milih solusi sing paling cocog karo syarat sampeyan, kanthi efektivitas biaya.