Kabeh Kategori
Magnetan NdFeB Terikat

Magnetan NdFeB Terikat



Description

Magnet NdFeB sing diikat digawe karo ngikat bubuk NdFeB kanthi cepet. Powder dicampur karo resin kanggo mbentuk magnet kanthi cetakan kompresi karo cetakan epoksi utawa infeksi nganggo nilon. Teknik terakhir iki efektif banget ing produksi volume gedhe, sanajan nilai magnetik produk luwih murah tinimbang sing digawe nganggo cetakan kompresi amarga kapadhetan sing luwih murah. Maneka warna akurasi dimensi dhuwur bisa digawe tanpa proses luwih lanjut. Lumahing diolah nganggo lapisan epoksi utawa plating nikel kanggo nyegah karat

Kanthi rasio aditif sing beda kanggo bubuk NdFeB, sifat magnet magnet NdFeB hibrida bisa disetel kanthi wiyar. Sawise rasio tetep, fluktuasi properti magnetik isih bisa diwatesi ing bank sempit. Magnet hibrida bakal nemokake properti sing ditemtokake pelanggan.

Bubuk NdFeB sing dipateni kanthi cepet sing digunakake kanggo magnet terikat yaiku gandum kanthi ukuran gandum sub-mikron. Powder isotropic ing sifat magnetik, sing nyebabake nambah remanensi lan coercivity intrinsik kanthi lapangan sing ditrapake. Magnet mung bisa digawe magnetik dadi jenuh ing lapangan sing dhuwur.

Kaluwihan Magnet Ikatan
* Diprodhuksi kanthi efisiensi, stabilitas, lan bola-bali sing dhuwur.
* Magnetik lan bagean liyane bisa uga wujud siji langkah.
* Pilihan arah magnetizing gratis-utamane kanggo aplikasi multi-kutub
* Aplikasi kuantitas akurasi dimensi-akeh kanthi mesin post-press minimal.
* Dering tembok tipis lan magnet bentuk sing kompleks.
* Resistensi dhuwur kanggo korosi.

specifications

Magnet NdFeB Terikat (Injeksi Cetakan)
Properti Magnetik Khas

gradeMaks. Produk EnergiRaosPasukan CoercivePandhita Temp. CoeffTemp Makarya.Kapadhetan
(BH) maksBrHcHciBdHdTcD
MGOekJ / m3TkOekA / mkOekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNI-20.8-3.06.4-240.2-0.41.5-3.0120-2407.0-9.0560-720-0.15-0.41303.5-4.0
BNI-43.5-4.528-360.4-0.493.1-3.9247-3107.2-9.2573-732-0.1-0.41804.0-5.0
BNI-65.2-7.042-560.49-0.573.9-4.8312-3828.0-10.0637-796-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-87.4-8.459-670.57-0.634.8-5.4382-4308.5-10.5676-835-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-6H5.0-6.540-520.48-0.564.2-5.0334-39813.0-17.01035-1353-0.15-0.41805.0-5.5

Magnet NdFeB Terikat (Kompresi Ikatan)
Properti Magnetik Khas

gradeMaks. Produk EnergiRaosPasukan CoercivePandhita Temp.Temp Makarya.Kapadhetan
Coeff
(BH) maksBrHcHciBdHdTwD
MGOekJ / m3TkOekA / mkOekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNP-65.0-7.040-560.52-0.603.8-4.5304-3608.0-10640-800-0.1-0.41405.3-5.8
BNP-87.0-9.056-720.60-0.654.5-5.5360-4408.0-12640-960-0.1-0.41405.6-6.0
BNP-109.0-10.072-800.65-0.704.5-5.8360-4648.0-12640-960-0.1-0.41205.8-6.1
BNP-1210.0-12.080-960.70-0.765.8-6.0424-4808.0-11640-880-0.1-0.41306.0-6.2
BNP-8H6.0-9.048-720.55-0.625.0-6.0400-48012 May 16 Day960-1280-0.07-0.41205.6-6.0
Contact Us