Kabeh Kategori
Magnetan NdFeB Terikat

Magnetan NdFeB Terikat



Description

Magnet magnetik NdFeB diprodhuksi kanthi naleni bubuk NdFeB kanthi bunder kanthi cepet. Wêdakakêna dicampur karo resin kanggo mbentuk sembrani kanthi cetakan kompresi karo epoxy utawa cetakan infeksi karo nilon. Teknik terakhir utamane efektif ing produksi volume gedhe, sanajan nilai produk magnetik luwih murah tinimbang sing digawe kanthi proses komprèsi amarga kapadhetan sing luwih murah. Manéka akurasi akurasi sing dhuwur bisa diproduksi tanpa diproses luwih. Lumahing diobati nganggo lapisan epoxy utawa plumbung nikel kanggo nyegah karat

Kanthi rasio macem-macem aditif kanggo bubuk NdFeB, sifat magnet magnet NdFeB bisa didhaptar kanthi sawetara. Sawise rasio tetep, fluktuasi properti magnetik isih bisa diwatesi ing bank sing sempit. Magnetik hibrid bakal ketemu properti sing ditemtokake para pelanggan.

Serbuk NdFeB kanthi cepet digunakake kanthi magnét ikatan yaiku gandum nganggo ukuran sub-mikron. Bubuk isotropik ing sifat magnet, sing nyebabake tambah suwe saya gedhe lan koensivitas intrinsik karo lapangan sing wis ditrapake. Magnet mung bisa digedhekake ing saturation ing lapangan dhuwur.

Keuntungan Magnet sing Terikat
* Diprodhuksi kanthi efisiensi, stabilitas lan kabisan sing bisa digunakake.
* Magnet lan bagean liyane bisa dadi siji langkah.
* Pilihan gratis magnetisasi arah-utamane kanggo aplikasi multi-kutub
* Aplikasi akurasi ukuran gedhe-dimensi kanthi mesin mesin pasca minimal.
* Cincin tembok lancip lan magnet bentuk komplek
* Rintangan kanthi karat.

specifications

Magnets NdFeB sing Terikat (injeksi dibentuk)
Properties Khas Magnetik

gradeMax. Produk EnergiRaosAngkatan CoercivePdt. Coeff.Makarya Temp.Kapadhetan
(BH) maxBrHcHciBdHdTcD
MGOekJ / m3TkoekA / mkoekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNI-20.8-3.06.4-240.2-0.41.5-3.0120-2407.0-9.0560-720-0.15-0.41303.5-4.0
BNI-43.5-4.528-360.4-0.493.1-3.9247-3107.2-9.2573-732-0.1-0.41804.0-5.0
BNI-65.2-7.042-560.49-0.573.9-4.8312-3828.0-10.0637-796-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-87.4-8.459-670.57-0.634.8-5.4382-4308.5-10.5676-835-0.1-0.41505.0-5.5
BNI-6H5.0-6.540-520.48-0.564.2-5.0334-39813.0-17.01035-1353-0.15-0.41805.0-5.5

Magnet NdFeB Terikat (Kompresi Ikatan)
Properties Khas Magnetik

gradeMax. Produk EnergiRaosAngkatan CoercivePdt.Makarya Temp.Kapadhetan
Coeff.
(BH) maxBrHcHciBdHdTwD
MGOekJ / m3TkoekA / mkoekA / m% / ° C % / ° C ° C g / cm3
BNP-65.0-7.040-560.52-0.603.8-4.5304-3608.0-10640-800-0.1-0.41405.3-5.8
BNP-87.0-9.056-720.60-0.654.5-5.5360-4408.0-12640-960-0.1-0.41405.6-6.0
BNP-109.0-10.072-800.65-0.704.5-5.8360-4648.0-12640-960-0.1-0.41205.8-6.1
BNP-1210.0-12.080-960.70-0.765.8-6.0424-4808.0-11640-880-0.1-0.41306.0-6.2
BNP-8H6.0-9.048-720.55-0.625.0-6.0400-48012 May 16 Day960-1280-0.07-0.41205.6-6.0
Contact Us