Kabeh Kategori
Bahan Magnetik Alnico

Bahan Magnetik Alnico



Description

Bahan-bahan Alnico (dumadi saka aluminium, nikel, lan kobalt kanthi jumlah cilik saka unsur liyane kalebu titanium lan tembaga) ngidini desain latitud sing menehi indikasi, tenaga gedhe lan coercivities sing relatif dhuwur. Magnetik Alnico ditondoi kanthi stabilitas suhu sing apik lan resistensi demagnetisasi saka getaran lan kejut. Magnetik alnico nawakake karakteristik suhu paling apik kanggo materi magnetik produksi standar sing kasedhiya. Bisa digunakake kanggo aplikasi tugas terus sing suhu nganti 930F bisa diarepake.

Wesi sembrani Alnico diproduksi liwat proses pemutus utawa dosa. Magnetik Alnico angel banget lan rapuh. Machining utawa pengeboran ora bisa ditindakake kanthi cara biasa. Lubang biasane dicelupake ing prangane. Magnet dibuwang utawa diobong sabisa-bisa sabanjure, supaya panggangan kasar kanggo ngrampungake dimensi lan toleransi dikurangi

Teknik casting khusus sing digunakake kanggo nggayuh orientasi gandum kristal unik sing ditemokake ing gelar 5 lan 8 alnico. Iki biji anisotropik dirancang kanggo ngasilake output magnetik ing arah sing ditemtokake. Orientasi dicapai nalika perawatan panas, kanthi nyejukake casting saka 2000F kanthi tingkat kontrol ing lapangan Magnetik sing cocog karo arah magnetisasi sing luwih disenengi. Alnico 5 lan Alnico 8 minangka anisotropik lan nampilake arah orientasi sing luwih disenengi, Orientasi Magnetik kudu ditemtokake ing gambar sampeyan nalika ngirim pesen kanggo kita.

Cast Alnico 5 sing paling umum digunakake kanggo kabeh sing matak Alnico .It gabung karo indikasi sing dhuwur karo produk energi dhuwur 5 MGOe utawa luwih lan digunakake sacara ekstensif ing mesin rotasi, komunikasi, meter lan alat, piranti sensing lan aplikasi aplikasi. Rintangan sing luwih dhuwur kanggo demagnetisasi (kekuwatan paksaan) saka Alnico 8, konten kobalt dadi 35%, ngidini bahan iki mlaku kanthi dawa kanthi dawa utawa rasio diameter dawa kurang saka 2 nganti 1.

Bahan-bahan Alnico sing sinom menehi macem-macem sifat magnet sing luwih murah nanging ciri-ciri mekanik butter tinimbang bahan Alnico sing matak. Magnetik Alnico sing paling apik sing paling pas karo ukuran cilik (kurang saka 1oz.) Ing proses iki. Campuran logam bubuk sing dipengini dipencet kanggo ukuran lan mati, banjur sin ing 2300 F ing swasana hidrogen. Proses sintering cocog karo produksi volume sing akeh, lan nyebabake bagean sing sacara strukture luwih kuwat tinimbang magnet tuang. Toleransi kanthi relatif bisa ditindakake tanpa nggiling.


Keuntungan Kompetitif:
Karakteristik Alnico Magnet:

* Owah-owahan cilik ing sifat magnet kanggo efek suhu
* Suhu kerja maksimal bisa uga dhuwur kaya 450oC ~ 550oC.
* Kekuwatan coercive rendah.
* Kapabilitas tahan karat sing kuat, ora ana lapisan sing perlu kanggo perlindungan permukaan.

• Cocog kanggo magnet volume cilik kanthi bentuk kompleks
• Crystal kompak, intensitas dhuwur
• Wangun rutin, ukuran presisi
• Malah unsur, kinerja stabil
• Cocog kanggo magnet senyawa
• stabilitas suhu sing apik (tempe koefisien Br yaiku sing paling cilik ing antarane kabeh magnet permanen liyane

specifications

Properties Magnetik lan Fisik saka Cast Alnico Magnet

grade Kelas MMPA sing padha RaosAngkatan CoerciveProduk Energi maksimalKapadhetanKasedhiya Temp. CoefisienKasedhiya Temp. CoefisienCurie Temp.Temp. Coefisienngomong
Br Hcb(BH) maxg / cm3α (Br)α (Hcj)TCTW
mTGsKA / mOeKJ / m3MGOe% / ℃% / ℃
LN10ALNICO3600600040500101.26.9-0.03-0.02810450Isotropi
LNG13ALNICO270070004860012.81.67.2-0.03+ 0.02810450
LNGT18ALNICO8 58058001001250182.27.3-0.025+ 0.02860550
LNG37ALNICO512001200048600374.657.3-0.02+ 0.02850525Anisotropi
LNG40ALNICO5125012500486004057.3-0.02+ 0.02850525
LNG44ALNICO512501250052650445.57.3-0.02+ 0.02850525
LNG52ALNIC05DG13001300056700526.57.3-0.02+ 0.02850525
LNG60ALNICO5-713501350059740607.57.3-0.02+ 0.02850525
LNGT28ALNICO610001000057.6720283.57.3-0.02+ 0.03850525
LNGT36JALNICO8HC70070001401750364.57.3-0.025+ 0.02860550
LNGT38ALNICO880080001101380384.757.3-0.025+ 0.02860550
LNGT40820820011013804057.3-0.025860550
LNGT60ALNICO990090001101380607.57.3-0.025+ 0.02860550
LNGT7210501050011214007297.3 -0.025860550

Properties Magnetik lan Fisik Magnetik Alnico Sintered

gelar Kelas MMPA sing padha RaosAngkatan CoerciveAngkatan CoerciveProduk Energi maksimalKapadhetanKasedhiya Temp. CoefisienCurie Temp.Temp. Coefisienngomong
Br Hcj Hcb(BH) maxg / cm3α (Br)TCTW
mTGsKA / mOeKA / mOeKJ / m3MGOe% / ℃
SLN8Alnico3520520043540405008-101.0-1.256.8-0.02760450Isotropi
SLNG12Alnico27007000435404050012-141.5-1.757.0 -0.014810450
SLNGT18Alnico86006000107135095120018-222.25-2.757.2-0.02850550
SLNGT28Alnico6100010000577105670028-303.5-3.87.2-0.02850525Anisotropi
SLNG34Alnico5110011000516405063034-383.5-4.157.2-0.016890525
SLNGT31Alnico878078001061130104130033-363.9-4.57.2-0.02850550
SLNGT3880080001261580123155038-424.75-5.37.2-0.02850550
SLNGT4288088001221530120150042-485.3-6.07.25-0.02850550
SLNGT38JAlnico8HC73073001632050151190038-404.75-5.07.2-0.02850550
Contact Us