Kabeh Kategori
Materi Magnetik Alnico

Materi Magnetik Alnico



Description

Bahan alnico (kasusun utamane aluminium, nikel, lan kobalt kanthi unsur suntingan liyane kalebu titanium lan tembaga) ngidinake lintang kanthi indikasi dhuwur, energi dhuwur lan paksaan sing cukup dhuwur. Magnet Alnico ditondoi kanthi stabilitas suhu sing apik banget lan resistensi demagnetisasi sing apik amarga geter lan kejut. Magnet Alnico nyedhiyakake karakteristik suhu paling apik kanggo bahan magnet produksi standar sing kasedhiya. Iki bisa digunakake kanggo aplikasi tugas terus-terusan sing bisa diarepake suhu nganti 930F.

Magnet Alnico diproduksi liwat proses casting utawa sinter. Magnet Alnico iku atos banget lan rapuh. Mesin utawa ngebor ora bisa ditindakake kanthi cara biasa. Bolongan biasane dikemas ing pengecoran. Magnetik dilebokake utawa sinter supaya bisa ukuran sing dibutuhake supaya grinding kasar kanggo ngrampungake dimensi lan toleransi minimal

Teknik casting khusus digunakake kanggo nggayuh orientasi butiran kristal sing unik sing ditemokake ing kelas 5 lan 8. Nilai anisotropika iki dirancang kanggo ngasilake output magnetik sing dhuwur ing arah sing ditemtokake. Orientasi kagayuh sajrone ngobati panas, kanthi adhem casting wiwit taun 2000F kanthi laju kontrol ing medan magnet sing sesuai karo arah magnetisasi sing disenengi. Alnico 5 lan Alnico 8 minangka anisotropik lan nuduhake arah orientasi sing disenengi, Orientasi magnetik kudu ditemtokake ing gambar nalika ngirim pesen menyang kita.

Cast Alnico 5 minangka sing paling umum digunakake ing kabeh pemeran Alnico. Iki nggabungake indikasi dhuwur kanthi produk energi dhuwur 5 MGOe utawa luwih lan digunakake kanthi akeh ing mesin rotasi, komunikasi, meter lan instrumen, piranti ngrasakake lan nyekel aplikasi. Ketahanan sing luwih dhuwur tumrap demagnetisasi (pasukan paksaan) Alnico 8, konten kobalt nganti 35%, ngidini bahan iki bisa dienggo kanthi dawa nganti dawa utawa kanggo rasio diameter nganti kurang saka 2 nganti 1.

Bahan sinn Alnico nawakake sifat magnetik sing rada endhek nanging karakteristik mekanik mentega tinimbang bahan Alnico cor. Magnet Sinnot Altered paling pas karo ukuran cilik (kurang saka 1 oz.) Ing proses kasebut. Campuran bubuk logam sing dipengini dipencet kanggo bentuk lan ukuran mati, banjur disaring 2300 F ing atmosfer hidrogen. Proses sinter cocog banget karo produksi volume sing akeh, lan ngasilake bagean sing struktural luwih kuat tinimbang magnet cor. Toleransi sing cedhak bisa ditindakake tanpa mecah.


Keuntungan Kompetitif:
Karakteristik Magnet Alnico:

* Pangowahan cilik ing sifat magnet kanggo efek suhu
* Suhu kerja maksimal bisa nganti 450oC ~ 550oC.
* Kekuwatan meksa kurang.
* Kapabilitas resistansi korosi sing kuat, ora perlu nutupi kanggo nglindhungi permukaan.

• Cocog kanggo magnet volume cilik kanthi bentuk kompleks
• Kristal kompak, intensitas tinggi
• Bentuk biasa, ukuran presisi
• Malah unsur, kinerja stabil
• Cocog kanggo magnet senyawa
• Stabilitas suhu sing apik banget (koefisien suhu Br minangka sing paling cilik ing antarane magnet permanen liyane

specifications

Properti Magnetik lan Fisik saka Magnet Alnico Magnet

grade  Kelas MMPA sing padha   RaosPasukan CoerciveProduk Energi MaksimumKapadhetanTemp mbalikke. KoefisienTemp mbalikke. KoefisienCurie Temp.Temp Koefisienngomong
Br Hcb(BH) maksg / cm3α (Br)α (Hcj)TCTW
mTGsKA / mOeKJ / m3MGOe% / ℃% / ℃
LN10ALNICO3600600040500101.26.9-0.03-0.02810450Isotropi
LNG13ALNICO270070004860012.81.67.2-0.03+ 0.02810450
LNGT18ALNICO8 58058001001250182.27.3-0.025+ 0.02860550
LNG37ALNICO512001200048600374.657.3-0.02+ 0.02850525Anisotropi
LNG40ALNICO5125012500486004057.3-0.02+ 0.02850525
LNG44ALNICO512501250052650445.57.3-0.02+ 0.02850525
LNG52ALNIC05DG13001300056700526.57.3-0.02+ 0.02850525
LNG60ALNICO5-713501350059740607.57.3-0.02+ 0.02850525
LNGT28ALNICO610001000057.6720283.57.3-0.02+ 0.03850525
LNGT36JALNICO8HC70070001401750364.57.3-0.025+ 0.02860550
LNGT38ALNICO880080001101380384.757.3-0.025+ 0.02860550
LNGT40820820011013804057.3-0.025860550
LNGT60ALNICO990090001101380607.57.3-0.025+ 0.02860550
LNGT7210501050011214007297.3 -0.025860550

Properti Magnetik lan Fisik Magnetik Sinnot

gelar Kelas MMPA sing padha RaosPasukan CoercivePasukan CoerciveProduk Energi MaksimumKapadhetanTemp mbalikke. KoefisienCurie Temp.Temp Koefisienngomong
Br Hcj Hcb(BH) maksg / cm3α (Br)TCTW
mTGsKA / mOeKA / mOeKJ / m3MGOe% / ℃
SLN8Alnico3520520043540405008-101.0-1.256.8-0.02760450Isotropi
SLNG12Alnico27007000435404050012-141.5-1.757.0 -0.014810450
SLNGT18Alnico86006000107135095120018-222.25-2.757.2-0.02850550
SLNGT28Alnico6100010000577105670028-303.5-3.87.2-0.02850525Anisotropi
SLNG34Alnico5110011000516405063034-383.5-4.157.2-0.016890525
SLNGT31Alnico878078001061130104130033-363.9-4.57.2-0.02850550
SLNGT3880080001261580123155038-424.75-5.37.2-0.02850550
SLNGT4288088001221530120150042-485.3-6.07.25-0.02850550
SLNGT38JAlnico8HC73073001632050151190038-404.75-5.07.2-0.02850550
Contact Us