Kabeh Kategori
Babagan awake dhewe
Produsen magnet profesional lan Generator Magnet permanen (PMG kanggo turbin angin)

QIANGSHENG MAGNETS CO., LTD (QM)yaiku perusahaan teknologi canggih sing ngasilake magnet khusus lan pasar (NdFeB sing diserat lan dipasang, Alnico, SmCo lan majelis magnet), Generator Magnet Permanen (PMG) lan sistem turbin angin. Kita duwe agen ing Amerika Serikat, Australia, Italia, Uruguay, Nepal lan negara liyane.

Kanthi keahlian teknis, inventaris bahan magnet permanen, lan pabrikan komponen & presisi komponen presisi, sampeyan menehi solusi magnetik lengkap. Duwe luwih saka 25 taun pengalaman nyedhiyakake produk inovatif lan solusi desain global, kita setya ngirim layanan pelanggan, pitulungan teknis lan nilai paling dhuwur kanggo sampeyan.

Tim Teknik terkemuka ing industri minangka inti saka kemampuan kanggo menehi solusi magnetik sing cocog lan bisa diarepake. Saben insinyur sing duwe pengalaman banget yaiku ahli ing desain lan produksi komponen elektromagnet lan magnet permanen, majelis, lan sistem. Dheweke trampil banget ing pilihan lan eva1uasi bahan lan komponen magnetik. Dheweke wis biasa nggarap para pelanggan ing kabeh tahap desain, lan ngewangi sampeyan milih solusi sing paling cocog karo syarat sampeyan, kanthi efektivitas biaya.

Ayo keahlian teknis lan pengalaman ngatasi kabeh syarat sampeyan. Kita ngekspor macem-macem ukuran saka pabrik, Kita duwe tim insinyur sing menehi keterampilan khusus lan desain teknis kanggo memenuhi spesifikasi sing cocog. Sampel kasedhiya kanthi biaya, lan mesthi ditangani lan dikirim kanthi cepet. Wektu alat-up biasane njupuk kurang saka telung minggu kanggo conto ukuran cilik. Kirimake spesifikasi sampeyan dina iki, lan kita bakal enggal memenuhi syarat desain kanthi produk sing regane larang.